Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks tager til Esbjerg

White Hawks tager til Esbjerg

11.01.20

Af Jesper Larsen

Overvægt i skud betyder ikke en disse. Gummiskiven skal ind bag keeperen, ellers kan alle anstrengelser sådan set være ligegyldige. Fredagens møde med Herning Blue Fox var en lektion i, hvor vigtigt det er at udnytte de chancer, man skaber. Scor i de gode perioder, siger fodboldfolket. Det gør sig også gældende i ishockey. Frederikshavn White Hawks kunne have befæstet andenpladsen i Metal Ligaen godt og grundigt med en sejr over Herning. Nu må man i stedet acceptere, at Blue Fox har meldt sig ind i ræset af truende forfølgere.

Søndag eftermiddag skal Høgene så tilbage på sporet. Det skal gå ud over Esbjerg Energy, der inviterer indenfor i den ret nye arena. Foreløbig har sæsonens møder mellem Esbjerg Energy og White Hawks været underlige. Frederikshavner vandt eksempelvis en mindeværdig fredagskamp med 7-1 for så to dage senere at tage til Esbjerg og få hug med 6-1. Men siden har Høgene dog igen taget håneretten, og de sidste to indbyrdes opgør er endt med henholdsvis en 4-0 sejr ude og en overtidssejr hjemme.

Det er naturligvis en kliché at sige det, men der er ikke råd til flere svipsere. Esbjerg er inde i en markant nedtur i øjeblikket. Sidst tabte man til Rødovre, som de fleste i ligaen ellers har vundet over, så kravet til White Hawks er ikke til at tage fejl af: der skal helst tre point med hjem til gode gamle Fresse.

Esbjerg Energy – Frederikshavn White Hawks spilles søndag klokken 16.00, og du kan naturligvis læse alt om kampen her på sitet kort efter sidste dommerfløjt.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder