Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks tabte til bundholdet

White Hawks tabte til bundholdet

25.11.18

Af Jesper Larsen

Odense Bulldogs havde ikke formået at score i sæsonens to tidligere opgør mod Frederikshavn White Hawks. Desværre blev der lavet om på dette i dagens opgør i Odense. Hjemmeholdet vandt 3-2 efter en gyserafslutning, hvor høgene tog Tadeas Galansky ud i det sidste halvandet minut. Uden dog at kunne få sat en udligning ind.

Det tog kun Vojtech Komarek knap seks minutter at få hul på bylden, men med et minut tilbage på uret kunne Cameron Spiro udligne. Han blev assisteret af Ian Brady og Jens Henrik Tönjum. 1-1 virkede som et rimeligt resultat efter en periode, hvor begge mandskaber fik skabt sporadiske chancer.

Den anden periode var også en ret lige forestilling. Det virkede som om, White Hawks var ved at få et overtag, og holdet arbejdede sig langsomt foran på skudstatistikken. Med små fire minutter tilbage af perioden fik kaptajn Rasmus Søndergaard en udvisning for slashing, men i det efterfølgende powerplay blev Odenses Jakob Wittendorf sendt til afkøling for henholdsvis holding og roughing. Det bragte White Hawks i powerplay, men i stedet for en scoring til frederikshavnerne, kunne Yannick Vedel Bulldogs på 2-1. En bet for et frederikshavnerhold, der var kommet til Fyn for at få tre på papiret ret sikre point.

Efter otte minutters spil i den sidste periode skulle det også blive 3-1 til hjemmeholdet. Jakob Wittendorf var skarpretter. Jari Pasanen i White Hawks-boksen har hidtil i sæsonen vist, at en timeout kan bruges konstruktivt og ikke nødvendigvis kun er et instrument, der tages i anvendelse i slutningen af en kamp. Så Wittendorfs scoring fik Pasanen til at smide timeout-kortet, og det gav bonus små to minutter senere. William Boysen profiterede af det nye fokus, som høgene havde fået. I slutminutterne røg Galansky som sagt ud af kassen, men målet kom ikke, og White Hawks taber overraskende til Metal Ligaens absolutte bundhold.

Tirsdag aften er der lagt op til endnu et spændende opgør, men her venter modstand af en hel anden kaliber. Rungsted Seier Capital kommer til Frederikshavn, og det er hjemmeholdet, der har revanche til gode, efter man tabte ydmygende 2-8 i det sidste møde mellem de to klubber.

Kampen i tal:

Odense Bulldogs – Frederikshavn White Hawks 3-2 (1-1, 1-0, 1-1)

Målscorere:

6.17:                   1-0: Vojtech Komarek (Schaarup, Wittendorf)

18.59:                 1-1: Cam Spiro (Brady, Tönjum)

37.37:                 2-1: Yannick Vedel (Schaarup, Jekunen)

48.05:                 3-1: Jakob Wittendorf (Kamph, Daugulis)

50.53:                 3-2: William Boysen (Brady, T. Søndergaard)

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.