Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks tabte lokalopgør

White Hawks tabte lokalopgør

15.10.19

White Hawks led her til aften et 4-2 nederlag til lokalrivalerne Aalborg Pirates, da 5000 tilskuere var samlet til ishockeyfest i Nordjylland. Festen blev desværre ikke rykket med til Frederikshavn, da personlige fejl og dårlige beslutninger blev udslagsgivende for topopgøret.

White Hawks fik ellers en god start på opgøret, og sad i flere sekvenser på spillet foran en sydende Bentax IsArena i Gigantium. Søren Nielsen sørgede for åbningsmålet efter små 15 minutters spil, da han opfangede en løs puck foran Pirates buret. Her prikkede målfarlige Nielsen pucken ind over stregen.

Jublen blandt de 500 medrejsende supportere fra Frederikshavn varede dog ikke længe. Blot 21 sekunder gik der, så havde hjemmeholdet udlignet. Det var Emil Marcussen der scorede mod en prisgivet Galansky. Scoringen ødelagde ikke noget som sådan for gæsterne, der ufortrødent forsøgte sig. Desværre var der ikke held i afslutningerne.

En spiller som Logan Pyett spillede fremragende i aftenens kamp, og hans store overblik skal vi nok blive glade for i fremtiden. Derudover var der også gode aktioner fra Bumagin i aften.

Godt halvvejs i anden periode kom høgene i overtal, men en fejl af Mads Larsen sendte Martin Højbjerg alene igennem, og han svigtede ikke og scorede usvigelig sikkert. 2-1 til hjemmeholdet var også stillingen efter 40 minutter, hvor vi blandt andet fik en spilafbrydelse på grund af et frieri i hallen. Læg dertil, at der i første periode var bamser på isen, og inden kampen de obligatoriske fisk plus maskot opgør, så kampen var flere gange afbrudt, hvilket ødelagde rytmen i et ellers glimrende lokalopgør.

Bumagin udlignede til 2-2 efter 32 sekunder i tredje periode. Pucken dumpede pludselig ned foran ham, og han klaskede den sikkert ind i kassen. Stor jubel blandt de fantastiske medrejsende fans.

Desværre blev billedet i aften det samme som det seneste lokalbrag i Nordjyske Bank Arena. Aalborg scorede to mål i slutningen, og desværre burde 3-2 målet aldrig have været godkendt. Der var klokkeklart offside inden Martin Højbjerg i powerplay scorede. Protesterne var store i White Hawks boksen, men dommerne havde ikke tænkt sig at ændre kendelsen.

Kort efter stod Julian Jakobsen fri på blå linje, hvor han modtog en perfekt pasning fra egen zone. Kaptajnen for de røde afgjorde kampen med scoringen til 4-2.

Dane Fox sluttede kampen i omklædningsrummet, da han modtog en 10 plus 10 minutters udvisning. Øllet haglede ned over Fox da han blev sendt ud af isen.

White Hawks spiller igen fredag aften, hvor turen går til Fyn for at møde Odense Bulldogs.

Af Michael Kristensen

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder