Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks tabte i Herning

White Hawks tabte i Herning

14.02.20

White Hawks tabte i Herning

 

Af Jesper Larsen

Det blev præcist så svært, som man regnede med, da Frederikshavn White Hawks her til aften var gæster hos Herning Blue Fox. Uldjyderne vandt 2-0, og det kan der ikke indvendes det store imod. White Hawks haltede efter det meste af kampen, og selv om Høgene kæmpede fint og gav det et skud, så var Herning lige den my bedre i de afgørende situationer.

Herning bragte sig på 1-0 efter 9 minutters spil. Reid McNeill scorede for hjemmeholdet. Det blev 2-0 midt i anden periode, da Mark McMillan havde sidste stav på et godt angreb. Blue Fox var kampen igennem mest aggressive, og man vandt skudstatistikken 30-20, men White Hawks var ikke chanceløse. Undervejs var der ret store muligheder til flere Høgespille. Tættest på var Anders Eriksson, Dane Fox og Aleksandr Bumagin, men ind ville pucken ikke. Nå ja, det lykkedes faktisk for Mads Larsen i kampens sidste moment at få sendt skiven forbi Simon Nielsen, men da var tiden præcist løbet ud, og målet blev underkendt.

Aftenens nederlag betyder, at Herning rykker fra Høgene og konsoliderer sin andenplads. Sammen med SønderjyskE har Blue Fox nu et forspring på 8 point til White Hawks, der med stor sandsynlighed må koncentrere sig om i det mindste at fastholde fjerdepladsen.

Næste kamp for White Hawks er tirsdag aften, hvor Esbjerg Energy kommer på besøg i Nordjyske Arena.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder