Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks tabte i Herning

White Hawks tabte i Herning

14.12.18

Her til aften spillede Frederikshavn White Hawks på udebane mod Herning Blue Fox. Kampen bød på comeback til Mads Larsen, ligesom der var debut til nyerhvervelsen David Friedmann. Han var blevet sat ind i angrebet sammen med Evan Jasper og Dale Mitchell. 

Det er altid svært for udeholdet at spille i Kvik Hockey Arena og med 4 sejre i de seneste 4 kampe, var der allerede på forhånd lagt op til en svær kamp for Frederikshavn White Hawks. 

Frederikshavnerne fulgte dog ganske flot med i indledningen, men halvvejs inde i første periode fik Ian Brady en udvisning for en cross-checking.I det efterfølgende powerplay skulle hjemmeholdet kun bruge lidt mere en 40 sekunder til føring. Målet blev scoret af den tidligere White Hawks spiller Kristoffer Astorp Lauridsen. Målet gav blod på tanden hos hjemmeholdet, hvor White Hawks spillerne havde nok at gøre med at forsvare sig. Det blev til endnu en White Hawks udvisning til Thomas Søndergaard. Men denne gang lykkedes det for White Hawks at holde stand. 

White Hawks startede anden periode i overtal, da hjemmeholdets Lasse Lassen i første periodes sidste minut modtog en udvisning på 2+2minutter. White Hawks fik dog ikke udbytte af at være en ekstra spiller på banen. Til gengæld kom White Hawks ret hurtigt efterfølgende i undertal, da Henri Auvinen måtte tage turen i udvisningsboksen, efter en interference. Men stillingen var stadig 1-0, da Auvinen kom tilbage på isen. Igennem det meste af anden periode var det hjemmeholdet der sad på spillet og endnu en 2+2 minutters udvisning til Herning Blue Fox, hjalp ikke White Hawks til en udligning. I periodens sidste sekund var White Hawks dog uhyre tæt på en udligning, men stolpen reddede for hjemmeholdet. 

Tredje periode var meget lig de 2 første. Hjemmeholdet dominerede og fik 7 minutter inde i perioden øget sin føring til 2-0, da Sebastian Ruders ret uhindret kunne runde flere White Hawks spillere, for til sidst at sætte pucken ind bag Tadeas Galansky. En håndfuld minutter senere blev det også 3-0 i overtal, da Markus Jensen fandt Lasse Lassen ved bagerste stolpe. 

Kampen syntes nu afgjort, men White Hawks fik en spinkel chance for at komme tilbage i kampen, da Christopher Frederiksen fik reduceret til 3-1, da der manglede 4 minutter. Det spinkle håb blev dog slukket 2 minutter før tid, da Lasse Jensen på en breakaway fik scoret kampens sidste mål til 4-1

Allerede på søndag er der kamp igen for White Hawks. Endnu en gang på udebane og bussen skal hele vejen til Rødovre.

Kampen i tal:

Herning Blue Fox – Frederikshavn White Hawks 4-1
(1-0)(0-0)(3-1)

10:12 1-0 Kristoffer Astorp (Riekkinen & Taipalus) PP
47:37 2-0 Sebastian Ruders (Astorp & Juusio)
53:07 3-0 Lasse Lassen (Jensen & Nielsen) PP
56:06 3-1 Christopher Frederiksen (Spiro & R. Søndergaard) PP
58:09 4-1 Lasse Lassen (Weichel)

Skudstatistik: 45-25 (16-7)(15-8)(14-10)

Udvisninger:

Blue Fox: 6x2 min
White Hawks: 6x2 min

Tilskuere: 1567

Hoveddommere: René Jørgensen & Martin Theiltoft Chritsensen
Liniedommere: René Jensen & Claus Hansen

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.