Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks tabte i Esbjerg

White Hawks tabte i Esbjerg

06.10.19

Efter tre sejre i træk, kom White Hawks ned på jorden igen efter et stort 6-1 nederlag i Granly Hockey Arena. En nærmest tro kopi af fredagens kamp, blot med omvendt fortegn. Det er en uforudsigelig Metal Liga i den her sæson, hvor forskellen mellem top og bund, og forskellen på de enkelte hold, er forsvindende lille.

Det endte målløst efter første periode, hvor White Hawks indledte opgøret bedst. Både Bumagin og Fox havde gode tilbud i begyndelsen, men den gode start fra i fredags udeblev desværre. Heller ikke da Niklas Andersen pådrog sig periodens eneste udvisning, lykkedes det de hvide høge at bringe sig foran. De chancer der var, tog Mathias Seldrup sig sikkert af i Esbjerg buret.

I anden periode var det lidt af et stormvejr vi kom ud for. Esbjerg sagde tak for sidst, og scorede fire gange i perioden, hvor White Hawks ikke rigtig var tilstede. Først var det Niklas Andersen der bragte vestjyderne foran, og fem minutter senere var det Valdemar Ahlberg der fik listet skiven ind bag Tadeas Galansky.

Opbakningen fra de medrejsende White Hawks fans faldt dog ikke, men støtten gav desværre ikke høgene vinger i eftermiddag. Efter en Time Out af Pasanen, kunne man have håbet på at holdet fik mere styr over sagerne, men det var hjemmeholdet der var i teten i de midterste tyve minutter. Den tidligere White Hawks spiller Jeppe Vinther gjorde det til 3-0, hvor han blev godt sat op af Mr. Esbjerg, Sune Hjulmand.

Kort før periodens udløb havde White Hawks muligheden i powerplay, men i stedet slog hjemmeholdet kontra, og den scorede Brett Welychka på. Av for en periode af vendelboerne, der gjorde ondt på alle med White Hawks i blodet.

Pasanen og Åkesson har uden tvivl talt med lidt større bogstaver end vanligt i omklædningsrummet i pausen, og der skulle en hurtig scoring til i tredje periode, for at man for alvor turde tro på et comeback. Det hurtige mål kom af Dane Fox, assisteret af Anders Eriksson, men det var bare ikke dagen i dag for White Hawks.

Esbjerg havde kontrollen over kampen, og kunne fortjent bringe sig foran 5-1 med 14 minutter tilbage af opgøret. Det var Christian Wejse der blev noteret scoringen. Kort efter tog Niklas Andersen og Gorm Topholt sig en lille svingom, og begge måtte til afkøling i straffeboksen.

I den sidste halvdel af kampen haglede udvisningerne ned over begge hold, og det var ikke den kønneste ishockeykamp at være vidne til. Set med White Hawks briller var det bare med at komme ud i bussen og trille nordpå, men Andreas Grundtvig fik lige smidt en 6-1 scoring ind i netmaskerne.

Det blev kampens sidste scoring, og man kan roligt sige at Esbjerg fik revanche fra 7-1 nederlaget i fredagens opgør i Nordjyske Bank Arena.

White Hawks spiller igen på tirsdag, hvor der venter et svært opgør i Rødovre. Her ser vi frem til opbakning fra vores altid trofaste fans der er bosiddende i hovedstaden.

Af Michael Kristensen

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder