Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks spiller sin første træningskamp

White Hawks spiller sin første træningskamp

07.08.19

 

Af Jesper Larsen

Det er fint nok med sommeren. Sol og strand har sin charme. Men vi er nu alligevel nogle stykker, der også ser frem til, at den får en ende, for det betyder jo, at hockeysæsonen nærmer sig. I mandags tog Frederikshavn White Hawks så fat på istræningen, og allerede torsdag aften spiller holdet den første af en serie af træningskampe. Og det er helt traditionelt imod arvefjenderne fra Aalborg Pirates.

White Hawks har igen i år skiftet ud på en del pladser. Mikkel Hansen, Albin Lindgren, Anders Eriksson, Patrick Madsen, Søren Nielsen, Nikolaj Kragh Christensen og Dane Fox er helt nye i høge-truppen, og det bliver mere end spændende at se, hvordan de kan falde ind på holdet.

Sommerens helt store samtaleemne – engagementet af russeren Alexander Bumagin – har givet rystelser i Ishockeydanmark. Ingen havde regnet med – vist heller ikke internt i White Hawks – at det kunne lykkes at få Bumagin til at vende tilbage til Frederikshavn. Coach Jari Pasanen var ret klar i spyttet, da han sammen med direktør Henrik Andersen stod for at præsentere nye navne til den kommende sæson. Bumagin leder efter en større kontrakt et andet sted, og han vender ikke tilbage. Han er for dyr, lød det. Men det er der altså vendt rundt på, og Bumagin ventes at ankomme til Frederikshavn inden for en uges tid. Han spiller altså ikke i Aalborg torsdag aften.

Årets Metal Liga venter lige rundt om hjørnet. Husk, du får de seneste opdateringer og den bedste information via dette site og på White Hawks´ hjemmeside. Vi er gået i gang med at glæde os.

Skulle du have lyst til at se kampen mellem Aalborg Pirates og White Hawks, så skal du møde op i Gigantium torsdag. Kampen spilles klokken 19.00.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder