Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

WHITE HAWKS SLUTTER AF MOD HVIDOVRE

WHITE HAWKS SLUTTER AF MOD HVIDOVRE

26.02.18

Af Jesper Larsen

Tirsdag aften spiles alle Metal Liga-kampe klokken 20.30. Man tør næsten ikke sige det, men White Hawks tager hjemme imod Hvidovre Fighters. Høgene kan ikke længere selv afgøre, om man ender på tredjepladsen. Det kræver en sejr over Figthers, men også at Rødovre sætter point til hjemme imod Gentofte Stars. Og det sidste virker usikkert, idet Mighty Bulls har fundet formen på det sidste. Og i øvrigt kan White Hawks også stadig overhales på fjerdepladsen af Esbjerg Energy. Det sker, hvis Esbjerg vinder sin kamp i ordinær spilletid, og White Hawks taber eller kun får to point.

Det er ikke efter planen, at White Hawks ikke allerede har sat sig på tredjepladsen. Det er faktisk ret ærgerligt, for det kan få stor betydning lidt længere fremme i play offs. Men nu er tingene som de er, og så må man få det bedste ud af den situation, man selv har skabt. De mange nederlag hjemme i Nordjyske Bank Arena har nu konsekvenser, og dem må man så rode med senere. Men endnu resterer der en kamp i grundspillet, og den skal selvfølgelig vindes, så man holder døren åben til det sidste.

Og fredag går det så for alvor løs med den nye turneringsstruktur. De seks bedste hold er ikke impliceret i kampe det næste stykke tid, for Metal Ligaen har premiere på et nyt system, man kalder play in. Det går i al sin enkelthed ud på, at holdene, der er placeret fra nummer 7-10 spiller mod hinanden og afgør, hvilke to hold, der får lov til at spille slutspil. I dette play in-spiller man bedst af fem kampe, men holdene på syvende- og ottendepladsen er på forhånd foran med 1-0, så der skal altså kun spilles fire kampe. Som det ser ud lige nu, så skal Odense møde Herlev i Ørneborgen og odenseanerne er altså foran 1-0. Den anden kamp kommer til at stå mellem Gentofte Stars og Sønderjyske. Her fører Gentofte 1-0. I det første opgør er usikkerheden den, at Odense og Rungsted kan bytte plads i morgen, hvis Rungsted taber og Odense vinder.

Masser af hvis´er, men det endelige svar gives tirsdag aften. Og selvfølgelig skal du en tur i Nordjyske Bank Arena og se hockey. Det er 20.30, og dørene åbnes klokken 19.00.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder