Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks på jagt efter point i Vojens

White Hawks på jagt efter point i Vojens

02.02.19

 

Af Jesper Larsen

Det har været en smule tungt at følge Frederikshavn White Hawks i de to sidste kampe. Foran hele Ishockeydanmark har høgene to gange fået stryg af Rungsted Seier Capital, og i fredagskampen kunne man desværre konstatere, at Rungsted i momenter af kampen legede med sine nordjyske gæster.

Nå, intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. I optakten til søndagens udekamp mod SønderjyskE kan coach Jari Pasanen jo passende fortælle sine spillere, at alle kampe i Metal Ligaen kræver 100 procents indsats, ellers går det ikke, men han bør samtidig understrege, at denne sæson har vist, at høgene kan slå alle, når man spiller på højeste niveau.  

Søndag venter altså endnu en svær modstander. SønderjyskE er uden tvivl motiveret for at vaske det smalle Metal Liga-nederlag af sig, så man må forvente, at Mario Simionis tropper kommer med fuld power fra starten. Det bliver i øvrigt sjette gang i denne Metal Liga-kampagne, at høgene løber ind i SønderjyskE, og i det indbyrdes regnskab er frederikshavnerne foran 3-2. To af sejrene er mærkeligt nok kommet i Vojens, hvor det ellers kan være ret svært at være udebanehold. Den statistik kan de vel også godt bruge til noget fornuftigt i omklædningsrummet inden kampen.

Det vil være fuldt af floskler at påstå, at White Hawks har brug for en sejr mod SønderjyskE, men ikke desto mindre er det tilfældet. Man ligger i øjeblikket på Metal Ligaens tredjeplads, to point foran Aalborg Pirates, der synes at være gået i stå. Men nedefra nærmer Esbjerg Energy sig. Vestjyderne er syv point efter White Hawks, men har spillet en kamp færre. Som det ser ud lige nu, så er tredjepladsen virkelig vigtigt. Først og fremmest er der logisk nok hjemmebanefordelen at spille for, men gode hold, der ser ud til at have ramt en slutspilsform, ligger lige under top-fire. Tredjepladsen er den sidste af de øverste pladser, der giver mulighed for at vælge modstander, og selv om det måske kan blive et valgt mellem pest og kolera, så er det ikke uden betydning, at man kan vælge et enkelt hold fra. Det mest formstærke eksempelvis. Eller måske et hold, man har haft det svært med igennem sæsonen.

Vi får mange svar i løbet af de næste uger. Det første gives i morgen, når SønderjyskE er værter for Frederikshavn White Hawks. Den første puck smides klokken 15.00.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.