Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks og en fyldt dobbeltdækkerbus indtager KVIK Hockey Arena

White Hawks og en fyldt dobbeltdækkerbus indtager KVIK Hockey Arena

28.09.19

Af Jesper Larsen

Det gik slet ikke efter planen, da Frederikshavn White Hawks fredag aften tog imod Rungsted Seier Capital. Et stort overtal i chancer og skud på mål kunne ikke forvaltes til en sejr, og så endte Seier Capital med at løbe med det hele, da Gustav Green mod kampens slutning sendte et lumsk trækskud forbi Tadeas Galansky.

Men det var fredag aften, og der er faktisk løbet en del sand igennem timeglasset siden. White Hawks har i dag annonceret, at man har skrevet kontrakt med den canadiske back Logan Pyett. Pyett er allerede landet i Frederikshavn, og han kommer til byen med et flot hockey-CV, der rummer både AHL- og KHL-klubber. Efter sigende er papirerne ikke klar, og Pyett er heller ikke i form til Metal Liga-hockey endnu, så han er ikke med, når høgene søndag eftermiddag spiller i Herning mod Blue Fox.

Konfrontationen med Herning Blue Fox ser på forhånd ud til at være lidt af et nøgleopgør. I Herning er de ikke tilfredse med sæsonstarten, og holdet befinder sig i den tunge ende. Men Blue Fox kommer i gang på et tidspunk, og de er spået at kunne gå langt i årets turnering, og der er tydeligvis fine kvaliteter på holdet. Man håber ikke, de folder sig ud mod White Hawks. Høgene har forventninger og forhåbninger om at kunne kvalificere sig til Final 4, som udses efter 16 spillede kampe, og derfor er der ikke råd til at sætte ret meget mere over styr.

På turen til Herning i morgen er White Hawks webteam med. Derfor kan du regne med, at der laves en stemningsvideo fra turen, ligesom der er liveopdatering på Facebook-siden. I øvrigt skal der herfra lyde stor ros til fanklubben, som har samlet folk nok til at fylde en hel dobbeltdækkerbus. Det skal nok blive festligt i Herning. Kampen spilles klokken 15.00.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder