Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks nederlag i anden kvartfinalekamp

White Hawks nederlag i anden kvartfinalekamp

10.03.19

Der var lagt op til fest, da Esbjerg i dag skulle indvie deres nye Granly Hockey Arena. Desværre for White Hawks varede festen hele kampen ud, hvor værterne vandt 3-0 på tre scoringer i tredje periode. 

Hjemmeholdet lagde stærkt ud og straks fra start blev White Hawks sat under pres, med indtil flere farlige afslutninger ind på Tadeas Galansky i White Hawks målet. Men White Hawks fik reddet stormen af og fik kampens første powerplay efter 7 minutters spil. Desværre fik White Hawks intet ud af at være en spillere mere på isen, end ikke en afslutning blev det til. 

Få sekunder efter at hjemmeholdet igen blev fuldtallige, kom White Hawks i undertal. Det var Simon Grønvaldt der fik 2 minutter for en holding. Hårdt dømt, da det var Esbjerg spilleren Christian Wejse der selv faldt, da han fik et forkert skær i en vending. Hjemmeholdet fik dog heller ikke det store ud af deres overtalssituation og perioden endte målløs. En periode der tilhørte hjemmeholdet og de skabte også de fleste målchancer. 

Anden periode var kun et par minutter gammel, da White Hawks for anden gang i kampen kom i undertal. Endnu en gang var det en tynd udvisning til Simon Grønvaldt. Endnu en gang klarede defensiven hos White Hawks frisag. Til gengæld var det lige ved og næsten for White Hawks og Evan Jasper, men canadieren mistede en skær da han var ved at få en breakaway i undertal. 

Efterfølgende var White Hawks ikke fuldtallige ret længe, før der igen ventede en udvisning. Denne gang til Evan Jasper for roughing. En udvisning som canadieren langt fra var enig i. White Hawks overlevede igen spillet med en mand mindre på isen, men da der resterede 10 sekunder måtte Ian Brady tage plads i udvisningsboksen, efter en holding the stick. Men endnu en gang stod White Hawks stærkt i boxplay og afholdte hjemmeholdet fra en scoring. 

I anden halvdel af anden periode var det White Hawks spillerne der havde overtaget dirigentstokken, hvor man fik skabt indtil flere gode chancer. Da der resterede 5 minutter af perioden, kom White Hawks i overtal da Christian Wejse fik sat en for sen tackling ind på Dale Mitchell. Modsat første powerplay hvor man ikke fik afsluttet, fik man denne gang sendt 5 pucke ind på Mathias Seldrup, men desværre uden scoring. Efterfølgende kom Christian Wejse direkte tilbage fra straffeboksen og fik en breakaway, hvor Tadeas Galansky fik reddet. Få sekunder senere var det Alexander Bumagin der fik en breakaway for White Hawks, hvor Mathias Seldrup i Esbjerg-målet fik reddet. Intenst, masser af målchancer og underholdende. Et halvt minuts tid før periodens udløb fik White Hawks endnu et powerplay, da Brett Bellemore lavede en interference på Alexander Bumagin.Frederikshavn White Hawks kom stærkt ud i tredje periode, som man startede i overtal. Allerede i første minut opstod der en chance tæt under mål, men powerplayet løb ud uden scoring. Til gengæld slog hjemmeholdet til på en kontra, kort efter de var blevet fuldtallige. Sune Hjulmand og Max French var 2 mod 1, hvor sidstnævnte fik scoret til 1-0. 

Kort efter scoringen fik Kristian Jensen en udvisning for en elbowing. En unødvendig udvisning i angrebszonen og udvisningen blev også dyr, da Jesse James Mychan minuttet efter fik scoret til 2-0 i powerplay. 

Efter scoringen forsøgte White Hawks at komme tilbage i kampen og med 2 minutter igen, forsøgte man sig med en ekstra markspillet i stedet for Tadeas Galansky. Satsningen var tæt på at give en reducering, men i stedet lykkedes det Max French at score til kampens slutresultat 3-0 i et tomt White Hawks mål.Dages Esbjerg sejr var i overkanten og hvem ved, måske kampen havde fået et andet udfald hvis White Hawks havde udnyttet sit momentum i slutningen af anden periode. 

Næste kapitel i kvartfinaleserien spilles på tirsdag i Frederikshavn, hvor første puck kastet klokken 19.00. White Hawks er lagt fra færdig i serien, hvor man ”bare” skal holde hjemmebanen fra nu af og så hente en enkelt sejr i Esbjerg. 

Kampen i tal:
Esbjerg Energy – Frederikshavn White Hawks 3-0
(0-0)(0-0)(0-3) 

43:11 1-0 Max French (Hjulmand)
48:54 2-0 Jesse James Mychan (Scheel)
57:58 3-0 Max French uass EN 

Skudstatistik: 38-27 (16-6)(13-15)(9-6)

Udvisninger:
Energy: 3x2 min
White Hawks: 6x2 min, 1x10 min (Boysen)

Tilskuere 4148

Hoveddommere: Jacob Grumsen & Niclas B. Lundsgaard
Liniedommere: Claus Hansen & Henrik Gandrup Haurum

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.