Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks møder igen Herning Blue Fox

White Hawks møder igen Herning Blue Fox

21.11.18

I morgen aften får Frederikshavn White Hawks besøg af Herning Blue Fox, blot 2 dage efter sidste møde mellem de 2 mandskaber.

Kampmagasinet ”Pucken” har igen haft fat i cheftræner Jari Pasanen. Han savner effektivitet i angrebet, hvor der bliver skabt masser af chancer.

I kulisserne bag holdet har der op til denne sæson været udskiftning på en vigtig post. Holdleder Lars Dalsgaard valgte at stoppe, efter 18 års tro tjeneste på posten. Ny mand på posten er Bent Christensen, ikke at forveksle med den tidligere ishockeyspiller Bent ”Turbo” Christensen. Kampmagasinet ”Pucken” har fået en snak med den nye holdleder, der kommer lidt ind på de forskellige opgaver der medfølger.

Peter Skriko der er står i spidsen for Herning Blue Fox fortæller til ”Pucken” at midtjyderne har været alt for svingende i denne sæson. Han forventer at hans hold skal spille godt i alle 3 perioder, hvis White Hawks skal besejres.

Dages spillerprofil er Gorm Topholt. Han er stolt over at trække den hvide White Hawks trøje over hovedet. Han fortæller også om sin pædagoguddannelse som han tager ved siden af ishockeyen.

 Læs kampmagasinet Pucken, ved at klikke her.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.