Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks møder formstærkt Blue Fox.

White Hawks møder formstærkt Blue Fox.

28.11.19

Af Jesper Larsen

Frederikshavn White Hawks har i denne uge kunnet præsentere to spændende nyheder. Keeper Samuel Jumuri har forlænget engagementet hos høgene, så det nu løber sæsonen ud. Det giver uden tvivl ro hos en del fans, for Jukuri har gjort det mere end godt, og han har hele tre shut outs i sine første kampe i Frederikshavn. Jukuri er et glimrende supplement til Tadeas Galansky, som i øvrigt så småt er ved at være klar igen. Og så detonerede White Hawks-ledelsen en mindre bombe i ugens løb, da man valgte at sige farvel til canadieren Logan Pyett og erstatte ham med den finske back Eemell Räsänen. Räsänen er på længerevarende kontrakt i Jokerit – den finske klub, der til daglig befinder sig i KHL og som har og har haft mange danskere på holdkortet – og han kommer til Frederikshavn på en låneaftale, der i første omgang gælder året ud. Han bliver spændende at følge, og han har en fin fortid som draftet til NHL og som spiller i ligaen lige under, AHL.

Hvis alt går efter planen, så debuterer Räsänen allerede fredag aften, når White Hawks tager til Herning for at møde Blue Fox. Det lyder som en god plan at have ham med i Herning, for hjemmeholdet ser på forhånd ud til at være denne sæsons bedste udgave af sig selv. Herningenserne startede Metal Ligaen ret svagt, men på det seneste er man kommet efter det, og Blue Fox er i øjeblikket blandt ligaens mest formstærke.

White Hawks´ resultater har været meget svingende i den sidste tid. Heldigvis har man en succesoplevelse med i bagagen, for Odense Bulldogs blev i sidste fredags kamp overvundet uden de store problemer. Høgene vandt som bekendt 4-0. Det kan man fint bygge videre på på Heden.

Herning Blue Fox- Frederikshavn White Hawks spilles fredag klokken 19.30. Du får et fyldigt referat her på siden kort efter sidste fløjt.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder