Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks møder Borås HC

White Hawks møder Borås HC

21.08.19

Af Jesper Larsen

Man kan ikke klage på formkurven hos Frederikshavn White Hawks. Serien af træningskampe startede ellers ikke prangende. Et 0-4 tab til Aalborg Pirates kan være svært at sluge, men når der bare er tale om en træningskamp, så glider nederlaget trods alt ned. Herning Blue Fox blev siden besejret i en overtidsmatch i KVIK Hockey Arena med 3-2, og sidst de hvide høge viste sig frem for et publikum lavede man så hele syv kasser og pillede al pynt af det ellers højt besungne Blue Fox-mandskab, som mange har som DM-favoritter.

Fredag aften er der så mulighed for igen at se, hvor langt Jari Pasanen er nået med årets udgave af White Hawks. Svenske Borås HC frister til daglig en tilværelse i den række, der så mundret hedder Hockey Ettan Syd, og holdet møder op i Nordjyske Bank Arena med den tidligere White Hawks-striker Henrik Eriksson på holdkortet.

White Hawks er så småt på vej ind i den sidste fase af forberedelserne mod Metal Ligaen, der starter d. 8. september. Her tager høgene imod Rødovre Mighty Bulls. Der trænes intensivt, og coach Jari Pasanen er utvivlsomt i gang med at få et overblik over, hvilke kædeformationer, der kan fungere bedst. Helt sikkert er det dog, at Aleksandr Bumagin er tiltænkt en nøglerolle, og det er nok heller ikke for meget sagt, at det samme bliver tilfældet for Dane Fox. Begge spillede afgørende roller i sejren over Herning Blue Fox, og de tilskuere, der var i Nordjyske Bank Arena og så kampen, var enige om, at samarbejdet mellem de to har stort potentiale. Ikke uden grund, at ishockeysitet Hockeytinget anser netop Bumagin og Fox som sandsynlige pointslugere i White Hawks den kommende sæson.

Frederikshavn White Hawks mod Borås HC spilles fredag aften klokken 19.00, og dørene åbnes klokken 17.30.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder