Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks lader op til Final 4 mod SønderjyskE

White Hawks lader op til Final 4 mod SønderjyskE

27.01.20

Af Jesper Larsen

I dansk ishockey er der to medaljer at spille om, og den ene afgøres i denne uge. I månedsvis har der været talt om Final 4, og i slutningen af denne uge finder det så endelig sted. Fredag møder Frederikshavn White Hawks i den ene semifinale Aalborg Pirates, og det er en kamp, som du vil kunne læse meget mere om i løbet af ugen. Her på sitet bygger vi op til kampen med interviews og oplæg. Så hold dig endelig til.

Men inden vi kommer så langt, skal Høgene en tur til Vojens for at møde SønderjyskE. Det kører ikke for White Hawks i øjeblikket. Det må man være ærlig at tilstå. Seks nederlag i de seneste syv kampe har sendt frederikshavnerne på vandring nedad i Metal Liga-tabellen, og det, der en gang lignede en konsolidering af andenpladsen, er i dag – realistisk set – konverteret til en femte-sjetteplads. Helt anderledes er det med SønderjyskE, der i starten af sæsonen lå og rodede blandt ligaens dårligste hold. På det seneste har Mario Simioni imidertid fået sit hold i gear, og SønderjyskE er et af ligaens mest formstærke.

For White Hawks gælder det om at komme tilbage på sporet. Tidligere i sæsonen kørte ret meget på skinner for Høgene, og man skal helst finde tilbage til de takter, der en overgang sikrede en komfortabel andenplads. Og skal spillere, fans og andre interessenter i White Hawks tro bare det mindste på succes i Final 4, så skal der vises noget mod SønderjyskE. Der er brug for en succesoplevelse, der kan fylde depoterne inden den svære opgave mod et tændt Pirates-hold på fredag. Sådan må det være.

SøderjyskE – Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag klokken 19.00. Få detaljeret referat her kort efter kampens afslutning.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder