Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks i tv-kamp mod SønderjyskE

White Hawks i tv-kamp mod SønderjyskE

19.12.19

Af Jesper Larsen

Vi er nogle stykker, der synes, at Frederikshavn White Hawks har været temmelig meget fraværende på tv-skærmen i den seneste tid. Men det behøver vi ikke at bekymre os om mere, for fredag aften har TV2 Sport rullet kameraerne til Vojens, hvor SønderjyskE tager imod Jari Pasanens tropper.

White Hawks har gang i en flot stime i øjeblikket. Det er blevet til sejre i de seneste seks kampe. Det kneb gevaldigt i tirsdagens kamp mod Esbjerg, men topholdets lod er, at man forpagter både held og selvtillid, og det kommer der ofte sejre ud af. Mads Larsens mål i overtiden mod Energy kan godt ses på den baggrund, for ret beset kunne Esbjerg lige så vel have vundet kampen. For SønderjyskE stiller sagerne sig noget anderledes. Coach Mario Simioni må rive sig i håret over sit mandskab, der leverer præstationer på meget forskellige niveauer, og holdet kæmper en indædt og svær kamp for at holde sig i top fire. På det seneste er det dog blevet til sejre mod Herlev og Odense, hvilket giver en foreløbig femteplads i ligaen.

Den nærmeste tid ser i øvrigt ret interessant ud for Høgene. Fredag kamp mod SønderjyskE, og søndag kommer Odense Bulldogs til Nordjyske Bank Arena. Og så venter to knaldkampe mod Aalborg Pirates imellem jul og nytår. Opgøret i Aalborg – der er en forsmag på Final 4-semifinalen mellem de to hold i januar – sendes også i tv, så der bliver rig lejlighed til at følge favoritholdet i den nærmeste tid. Der er noget at se frem til.

SønderjyskE – Frederikshavn White Hawks spilles fredag aften klokken 19.30. Du får et fyldigt referat af kampen her på sitet.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder