Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks hentede 3 points  Odense

White Hawks hentede 3 points Odense

22.11.19

Det var med revanche ild i øjnene, at White Hawks i eftermiddag begav sig ud på busturen til Fyn, hvor Vin Med Kant Arena i Odense ventede og var vært for aftenens kamp.

Tadeas Galansky var tilbage i buret, og han kunne se udlændingene Dane Fox og Alexandr Bumagin tage godt fat om kampen. De to blev matchvindere for White Hawks, og spillede en rigtig stor kamp for høgene. Det blev til en sejr på 4-0 til White Hawks. Det var kæden med Fox, Bumagin og Frederiksen der stod for scoringerne i aften, og det var strålende det de leverede. Samtidig var disciplinen bedre set end længe, og høgene fik kun en udvisning i hele opgøret.

White Hawks indledte kampen på fornem vis, og havde flere muligheder. Midtvejs i første periode var der mål til høgene, og det var Fox der assisterede til Bumagin, og russeren sendte pucken ind bag Evan Cowley i hjemmeholdets bur. Christopher Frederiksen blev også noteret en assist på målet.

White Hawks leverede en solid indsats i dagens udekamp, og der var fuld koncentration til at komme tilbage på pointtavlen, efter en mager høst de seneste uger. Sejren i Esbjerg sidste torsdag blev jo desværre fulgt op af et nederlag mod SønderjyskE i tirsdags.

Små tre minutter inde i anden periode var der igen kasse til White Hawks. Her var rollerne byttet om i forhold til den første scoring, for her var det Bumagin der assisterede til Dane Fox. Han kvitterede med en sikker scoring, og så blev der igen jublet blandt de mange medrejsende White Hawks supportere. Hvor er det dejligt at se så mange tage på udebaneture, og stemningen blandt fansene var igen i aften helt formidabel.

Senest White Hawks spillede i Odense havde holdet kampen i deres hule hånd, og skøjtede mod sikre tre point. Desværre spillede man iflg. kaptajn Rasmus Søndergaard juniorhockey mod slutningen, og det gav Odense et comeback, hvor de gik fra 1-3 til 4-3 efter overtid. De scenarie ville Pasanen og Åkesson ikke se gentaget i aften, så der blev uden tvivl terpet lidt ekstra i den sidste pause.

I samme pause blev der i tv kampen fra Esbjerg trukket lod til semifinalerne i Final 4. Direktør i Aalborg Pirates, Thomas Bjurring, stod sammen med TV 2 Sports kommentator Jimmy Bøjgaard for lodtrækningen. Her blev White Hawks parret sammen med lokalrivalerne Aalborg Pirates. Herlev fik fornøjelsen af de forsvarende Final 4 mestre fra Rungsted. Kampene spilles 31 januar i det nye år, og lokaliteterne for afviklingen af stævnet er endnu ikke helt på plads.

Syv minutter inde i tredje periode blev Gorm Topholt sendt til afkøling i straffeboksen. Odense øjnede måske comeback som ved det seneste opgør, men de store nydelser i aften, Bumagin og Fox, afgjorde tingene med en 3-0 scoring til White Hawks. Russeren leverede en pasning til Fox, og så var det sidste håb hos fynboerne tømt.

Det blev også 4-0 til gæsterne, da Christopher Frederiksen sendte pucken ind bag Evan Cowley. Russiske Bumagin stod for assisten. Det var aftenens sidste scoring, og tre dejlige point til White Hawks.

Af Michael Kristensen

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder