Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks besejrede SønderjyskE

White Hawks besejrede SønderjyskE

30.11.18

Frederikshavn White Hawks havde revanche til gode, da holdet i dag stillede op til kamp mod SønderjyskE i Frøs Arena i Vojens. Godt nok vandt White Hawks sæsonens første opgør i Sønderjylland med 3-1. Men senest da de 2 mandskaber mødtes i Frederikshavn, vandt Mario Simionis tropper med klare 4-1.

Dagens kamp var kun lidt over 2 minutter gammel, da første udvisning blev dømt. Det var hjemmeholdets Phil Marinaccio der måtte varme bænken i udvisningsboksen, efter en hooking. Halvandet minut senere lå pucken inde bag Patrick Galbraith og målscoren var Evan Jasper, mens Mathias Mølgaard og brandvarme Cam Spiro hver blev noteret for en assist. Halvvejs i perioden havde hjemmeholdet en stor chance for en udligning, men en velspillende Tadeas Galansky var sikkerheden selv, da hjemmeholdet fik en breakaway.White Hawks fik også muligheden i overtal i første periodes sidste minutter, Men denne gang lykkedes det ikke at passere hjemmeholdets målmand. Skudstatistikken efter de første 20 minutter endte 10-7 i White Hawks favør.

Ingen af holdene formåede at ændre på resultatet i en anden periode. Værterne stod for det meste af spillet, men skudstatistikken endte 10-5 med White Hawks nævnt først.

Med en føring på et enkelt mål, var absolut intet afgjort inden den tredje periode. SønderjyskE er et mandskab der aldrig giver op og slet ikke på hjemmebane. Så hvis White Hawks skulle sejre, krævede det en disciplineret indsats med stærk fokus på defensiven i tredje periode.

I første halvdel af perioden skiftedes holdene til at sætte afslutninger ind på modstanderne. Men målene udeblev. En udvisning til Ian Brady og dermed et powerplay til hjemmeholdet, ændrede ikke noget som helst. Senere var det Jens Henrik Tönjum der fik en udvisning, men heller ikke denne gang kunne hjemmeholdet overliste Tadeas Galansky.I kampens døende minutter satsede hjemmeholdet og spillede med en ekstra markspiller, i stedet for målmanden Patrick Galbraith. Satsningen gav dog bagslag for SønderjyskE, idet Cam Spiro lukkede kampen og slukkede lyset for værterne med en scoring til 0-2.

Stærk indsats af White Hawks spillerne, efter tirsdagens nederlag hjemme mod Rungsted Seier Capital. Med dages sejr og 3 points, passerede White Hawks lige akkurat SønderjyskE i tabellen og indtager nu tredjepladsen. Det var i øvrigt fjerde gang i denne sæson at Tadeas Galansky og White Hawks forsvaret holdt nullet.

HUSK at på søndag skal Jari Pasanens drenge i kampe igen, når man hjemme i Nordjyske Bank Arena tager imod Esbjerg Energy. Føste puck kastes klokken 15.00.

Kampen i tal
SønderjyskE – Frederikshavn White Hawks 0-2
(0-1)(0-0)(0-1)

03:50 0-1 Evan Jasper (Mølgaard & Spiro) PP
59:54 0-2 Cam Spiro uass. EN

Skudstatistik: 24-27 (7-10)(5-10)(12-7)

Udvisninger:
SønderjyskE: 3x2 min.White Hawks: 2x2 min.

Tilskuere: 2417

Hoveddommere: Niclas B. Lundsgaard & Kenneth A. Larsen
Liniedommere: Dennis Munter Niemann & René Jensen

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.