Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

White Hawks åbner ballet mod Herning Blue Fox

White Hawks åbner ballet mod Herning Blue Fox

13.09.18

Af Jesper Larsen

Da Frederikshavn White Hawks i slutningen af marts måned måtte kapitulere mod Aalborg Pirates i kvartfinalen og tabte serien med 4-0, var det samtidig begyndelsen på en ulidelig venten. For har man ishockeysporten i blodet, er det næsten ikke til at se en ende på knap seks måneders tørke uden kampe i arenaen. Og derfor er det egentlig en befrielse at kunne konstatere, at nu er det tid igen. Fredag aften byder Nordjyske Bank Arena igen op til dans, og det er heldigt for alle frederikshavnere, at denne sæsons hjemmekampe bliver meget bedre end dem, man blev præsenteret for i sidste.

Og så sidder der naturligvis en djævel på de flestes skuldre og venter på at fyre trumfen af: ”Hvor ved du det fra, vil den sige. Og når ret skal være ret, så ved jeg det naturligvis heller ikke, men almindelig sund fornuft fortæller, at så galt kan det simpelthen ikke gå igen. White Hawks tabte så mange kampe på hjemmebane, at de fleste helt holdt op med at tælle, og man forvandlede Fort Frederikshavn til en tag-selv-bord for stort set alle de hold, der besøgte Danmarks nordligste arena. Frederikshavnske hockeyfans sætter sin lid til, at det skete denne ene sæson og så aldrig mere.

Høgene har op til denne sæson skiftet grundigt ud på holdet. Det er der ikke noget nyt i, og det virker nærmest klichéagtigt at nævne det. Helt nye på holdet er: backerne Ian Brady og Henri Auvinen. På forwardsiden er der også nyt: Thomas Søndergaard er vendt retur fra Herlev, Christopher Frederiksen er vendt hjem fra Aalborg Pirates, Mikkel Bertelsen er hjemme fra Malmøs ungdomsrækker, Radim Piroutek er kommet retur fra et ophold i sin fars hjemland, og Willian Boysen, Mathias Mølgaard, Dale Mitchell, Christoffer Aakesson og Evan Jasper er helt nye i White Hawks-regi. Og så har frederikshavnerne – ikke at forglemme – fået forstærket sig på keeperpositionen, hvor Tadeas Galansky er skiftet fra Aalborg Pirates.

Træningskampene har været noget op og ned for høgene, men rygterne fra hallen fortæller, at træningen i den senere tid har været intens og god, og det er et sultent høgehold, der fredag aften – foran TV2 Sports rullende kameraer – vil vise sit publikum, at der er noget at komme efter i år.

Sætter White Hawks vand over til en fremragende sæson, er der blandt de nytilkomne fremtidige publikumsfavoritter, eller slår nogle af de ”gamle” for alvor igennem. Du er nødt til at komme og gøre dig dine egne erfaringer. Det hele starter 19.30 fredag aften. Som altid åbnes dørene klokken 18.00. Så er der hockey. Det bliver godt.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.