Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

VIGTIG INFORMATION OMKRING SÆSONKORT

VIGTIG INFORMATION OMKRING SÆSONKORT

03.09.19

I forbindelse med overgang til et nyt billet– og sæsonkortsystem skal der oprettes helt nye sæsonkort. Vi er i fuld gang med at få det implementeret og fremover vil man bl.a. modtage nyheder i løbet af sæsonen ligesom man vil blive erindret om køb af nyt sæsonkort til næste sæson.

Det vil ske på de respektive mailadresser som er tilknyttet sæsonkortet, og man vil få sit eget login.

Man vil fremover modtage sit sæsonkort elektronisk i en app som hedder ”Metalligaen”. Her kan sæsonkortet downloades og det kan scannes direkte på sin mobiltelefon ved indgangen til Nordjyske Bank Arena.

Det er dog stadig muligt at få et fysisk sæsonkort men vi bliver desværre nødt til at opkræve et gebyr på 100 kr. pr. sæsonkort til håndteringen af dette, da det er lidt ressourcekrævende. Det er naturligvis et engangsgebyr da sæsonkortet kan anvendes i årene fremover, som vi kender fra tidligere sæsoner.

Man kan naturligvis vælge begge dele, men kortet kan naturligvis KUN scannes én gang ved døren til den samme kamp.

 

Sæsonkort bliver IKKE klar til søndagens kamp mod Rødovre Mighty Bulls

Desværre bliver App ikke klar til Frederikshavn White Hawk i denne uge, hvorfor sæsonkortholdere ikke har mulighed for at få downloaded sit sæsonkort.

Men du vil i løbet af få dage modtage en mail om at du har betalt dit sæsonkort og denne kan du udskrive og medbringe til kampen på søndag. Du kan også nøjes med at vise mailen på din telefon ved indgangen. Du vil blive afkrydset ved indgangen.

Hvis du ikke har modtager denne mail inden onsdag klokken 12, har vi sikkert ikke din mailadresse eller også er det registreret forkert. Du bedes derfor kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så hurtigt som muligt, efter onsdag kl 12.

Du skal ligeledes kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du ønsker at få udstedt et fysisk adgangskort mod et engangsgebyr på kr. 100. Beløbet kan indbetales på konto 5071 1135892, mobilepay 46442 eller betales på kontoret.

Alle øvrige spørgsmål kan også ske til samme mailadresse. Alle spørgsmål vil blive besvaret indenfor 1 dag.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder