Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Tredje nederlag i træk til White Hawks

Tredje nederlag i træk til White Hawks

14.01.20

Af Jesper Larsen

Frederikshavn White Hawks tabte her til aften 3-2 ude til Herlev Eagles. Meget mørke skyer har trukket sig sammen om Høgene, og den andenplads, man tidligere sad så solidt på, er nu i stor fare. White Hawks er stadig nummer to, men både Herning Blue Fox og SønderjyskE kan nu overhale frederikshavnerne, hvis de to hold får point i den kamp, som de har spillet færre end Høgene. Og nu er der kun sølle tre point til Herlev Eagles, som i øjeblikket ligger helt nede på 7. pladsen.

Alexandr Bumagin sad igen ude med en skade, men det startede ellers godt for White Hawks i aftenens kamp. Mikkel Bertelsen fik scoret forleden mod Herning, og i aften fortsatte han sin gode form. Første periode endte uden scoringer, men i den anden fik unge Bertelsen altså passeret Herlev Eagles´ keeper Emil Jidskog. Da var der spillet godt 30 minutter. Føringen holdt dog kun i seks minutter, og så gik det helt galt for White Hawks. Først kunne Luis Blak Olsen udligne til 1-1, og bare 29 sekunder senere var forstadskøbenhavnerne også foran. Målscorer var Alexander Lindquist Hansen, som i øvrigt også havde en assist på udligningen.

Så forestiller man sig, at Jari Pasanen fik lagt lagt en god slagplan i pausen mellem anden og tredje periode. Men uanset hvilke aftaler man havde indgået, så væltede læsset allerede i starten af de sidste tyve minutter. Efter kun et minut spillet kunne Victor Rollin Carlsson nemlig gøre det til 3-1 til Eagles, og så så det for alvor besværligt ud for White Hawks. Santeri Suistio fik pustet lidt liv i forhåbningerne om point, da han med et kvarter tilbage uassisteret reducerede til 2-3. Men nærmere kom frederikshavnerne ikke, selv om man i slutsekunderne spillede med seks udespillere og pressede alvorligt på. White Hawks taber for tredje gang i træk og er på vej nedad i tabellen. Øv.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder