Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

To Patrick Madsen-mål i vital  sejr over SønderjyskE

To Patrick Madsen-mål i vital sejr over SønderjyskE

28.01.20

Af Jesper Larsen

Det startede skidt for Frederikshavn White Hawks, da man her til aften gæstede SønderjyskE i Vojens. Efter kun 2 minutter og 48 sekunders spil kunne Rasmus Schultz bringe hjemmeholdet foran 1-0. Og da det knap seks minutter senere også blev 2-0 til SønderjyskE på mål af Phil Lane, så fornemmede man, hvor det bar hen. Det lignede noget, frederikshavnske ishockeyfans desværre har set for meget af på det seneste: nederlag.

Men historien har heldigvis en lykkelig slutning, for SønderjyskeE scorede ikke mere i kampen, og White Hawks åd sig langsomt ind i opgøret og kunne vinde de efterfølgende to perioder med 1-0 og dermed trække opgøret ud i både forlænget spilletid og straffeslag. Det var backen Patrick Madsen, der satte gang i Høgecomebacket. Han reducerede til 1-2 efter 4 minutters spil af den anden periode. I slutperioden var Patrick Madsen endnu en gang på pletten og fik udlignet på assist af Alexander Bumagin og Mads Larsen. Og Høgene var mest effektive i straffeslagene. Nikolaj Krag blev noteret for det sidste game winning goal, og dermed kunne White Hawks hente en yderst vigtig og tiltrængt sejr.

Næste opgave for Frederikshavn White Hawks er den med spænding imødesete Final 4-semifinale på fredag mod Aalborg Pirates i Gigantium. Med et nederlag i aften ville have det have været mere end svært at finde den store optimisme frem, men aftenens fine sejr mod et ellers ret formstærkt SønderjyskE-hold trækker pludselig tråde i den rigtige retning.  Så lever håbet igen. Og for resten tyder meget på, at han også er med på fredag. Hope, altså. Nå, meget mere om den kamp senere. Sejr i aften. Fedt.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder