Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Tenniscifre i nyt nederlag til Rungsted

Tenniscifre i nyt nederlag til Rungsted

01.02.19

Af Jesper Larsen

Rungsted Seier Capital har efterhånden udviklet sig til at være en skrækmodstander for Frederikshavn White Hawks. Tidligere på sæsonen led høgene et sviende nederlag på 8-2 i Rungsted, forleden var det Rungsted, der forhindrede White Hawks i at vinde årets Metal Cup, og her til aften måtte Thomas Søndergaard og Co. igen lægge ryg til store stryg. I den tv-transmitterede aftenkamp vandt Seier Capital med tenniscifrene 6-1.

Det var galt allerede i den første periode. White Hawks-spillerne var nærmest ikke kommet ud af bussen, før de også var bagud. Det var Tyler Fiddler, der kunne bringe sit hold foran efter omkring fire minutters spil. Den nyudnævnte landssholdsspiller Nicolaj Rosenthal gjorde det til 2-0 til Seier Capital. Da manglede der tre minutter af perioden. Skudstatistikken var knusende i hjemmeholdets favør, og frederikshavnerne lignede nogle, der mest af alt ville være et andet sted.

Det blev dog bedre i den anden periode, som høgene faktisk vandt 1-0. Kristian Jensen scorede målet, som blev skabt i powerplay. Alexander Bumagin brændte et straffeslag, og forestillingen var i det hele taget mere lige. Rungsted var stadig bedst, og de sad på det meste af spillet. Men Thomas Lillie i Rungsted-kassen blev testet mere, og høgene hentede ind på Rungsteds skudstatistikføring. En udligning kunne de dog ikke få sat ind.

I lørdags slog Marcus Olsson til, da han med en assist sørgede for Rungsteds sejrsmål. I aften lukkede han også ned for sit gamle hold. Olsson scorede målet til 3-1, og det trak de sidste gode ideer ud af et træt høgehold, og så ramlede alt. Nikolaj Kragh Christensen, Robin Bergman og Rasmus Thykjær Andersen lykkedes også med at passer Tadeas Galansky, og White Hawks rejser fra det nordlige København med en regulær sæk på. Øv.

Kampen i tal:

Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks 6-1 (2-0, 0-1, 4-0)

Målscorere:

04.06:                 1-0: Tyler Fiddler (Rosenthal, Røndbjerg)

16.23:                 2-0: Nikolaj Rosenthal

29.23:                 2-1: Kristian Jensen (Mitchell, Brady)

46.22:                 3-1: Marcus Olsson (Persson, Holten-Møller)

47.24:                 4-1: Nikolaj Kragh Christensen (Høeg)

48.25:                 5-1: Robin Bergman

57.15:                 6-1: Rasmus Thykjær Andersen (Jensen)      

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.