Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Tager White Hawks en pligtsejr?

Tager White Hawks en pligtsejr?

24.11.18

 

Af Jesper Larsen

Det kan blive en ret interessant uge for Frederikshavn White Hawks. Søndag eftermiddag er man i Odense, hvor man vil forsøge at leve op til den favoritværdighed, som man ikke kan sige sig fri fra.  Bulldogs skal besejres, for det vil lune i tabellen. Men først og fremmest vil det sætte endnu en gang fin kapital ind på selvtillidskontoen, og den har virkelig brug for at blive boostet. For tirsdag aften er der topopgør hjemme i Nordjyske Arena, når Rungsted Seier Capital kommer på besøg.

Sidste uge blev ret fin for White Hawks. Det er ikke ofte, man på 48 timer henter 5 point, når man har mødt Herning Blue Fox to gange. Men det gjorde høgene efter at have vundet i overtid i Herning og fået en fin og hård tilkæmpet hjemmesejr i fredags. Begge kampe endda uden topscorer Dale Mitchell på holdkortet. Det er godt gået, og White Hawks-spillerne kæmper i øjeblikket, så det er en lyst.

Odense Bulldogs præsenterede sig i Nordjyske Arena for en snes dage siden. De er ikke uefne, men de forærer mange pucke væk i egen zone. Et højt pres, påpasselighed i forsvaret og en Tadeas Galansky, der holder fast i sit høje niveau er nøgleordene, hvis der skal hentes yderligere tre point. Og det ser på forhånd overkommeligt ud. Men ingen kamp er vundet, før den er spillet, og selv om Odense ligger sidst, så skal de ikke undervurderes. Netop her ligger den største fare.

Kampen spilles klokken 16.00, og du har resultatet på dette site kort efter.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.