Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

SPILLES SÆSONENS SIDSTE KAMP TORSDAG AFTEN?

SPILLES SÆSONENS SIDSTE KAMP TORSDAG AFTEN?

14.03.18

Af Jesper Larsen

I løbet af denne sæson har undertegnede lavet cirka 80 artikler om Frederikshavn White Hawks på sitet her. Det er fast arbejde, og det betyder i al sin enkelthed, at White Hawks har fyldt meget i hovedet på mig. Spørgsmålet er så: hvad skriver man i denne – måske – sidste optakt? Det er sæsonens måske sværeste opgave. For White Hawks har fået et vink med en vognstang: de præstationer, man har leveret hidtil slår ikke til, hvis man videre i dette års Metal Liga. Og som skribent kan det være umuligt at se, hvordan man skal kunne finde formuleringer til en peptalk og optimismeberetning, når nu yndlingsholdet er helt nede i sækken. For man tror jo, at Aalborg Pirates snører den i morgen.

Det eneste jeg kan komme på her en onsdag aften foran flimmeren, hvori i øvrigt et fremragende Barcelona tager sig kærligt af Chelsea, er en serie af klichéer: I sport kan alt ske. Det er ikke ovre, før den fede dame har sunget. Pirates kan finde på at undervurdere White Hawks. Men jeg kan godt selv se, det lyder lidt hult, så måske er det bedst bare at konstatere, at det bliver uhyggeligt svært for byens ishockeystolthed at komme forbi Aalborg Pirates. De første tre kampe i denne kvartfinaleserie har desværre vist, at aalborgenserne er klart det bedste hold, og med mindre høgene i torsdagens hjemmekamp bringer noget helt anderledes til bordet, så slutter denne sæson med et kedeligt exit til det hold, man bare ikke vil bukke sig for.

Men skulle man – med pistolen for tindingen – alligevel sende et lille håb afsted, som jubelfantasterne kan hænge hatten på, så må det handle om, at White Hawks torsdag aften mobiliserer årtiers sammensparede fandenivoldskhed og desperation. Så hele Ishockeydanmark kan se, at vi trods alt ikke helt har glemt den ædle kunst at spille god hockey.

Kampen spilles klokken 18.30, og dørene åbnes klokken 17.00.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder