Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Slutspils-billet og trøjeauktion

Slutspils-billet og trøjeauktion

15.03.20

Vi havde alle glædet os til slutspillet, hvor de otte bedste klubber herhjemme skulle kæmpe om DM pokalen. Efter vores Final 4 triumf havde vi sat næsen op efter et spændende slutspil, hvor bedst af 7 serierne altid er garanti for seværdig, spændende, dramatiske, og nervepirrende opgør.

Noget vi desværre har måtte vinke farvel til i år, hvor Coronavirus desværre har sat hele verden i stå. Vi er alle klubberne i dansk ishockey dybt afhængige af slutspillet og dets indtægter. En indtægt der gør at klubberne kan overleve.

Nu er økonomien desværre sat på en ordentlig prøve, og vi står alle lige nu i det uvisse omkring, hvordan det ser ud. Vi vil så gerne have en fuldtallig Metal Liga i den kommende sæson, og derfor sætter vi nu i Frederikshavn White Hawks ”SLUTSPILS-BILLETTER” til salg.

Derfor kan I fra i næste uge købe SLUTSPILS-BILLETTER, for at støtte klubben i den hårde tid vi går i møde. Vi har mere om det i næste uge, hvor vi sætter billetterne til salg på hjemmesiden.

Derudover kan vi meddele, at vi naturligvis heller ikke snyder Jer for trøjeauktionen, som vi desværre måtte aflyse i sidste uge. Vi påtænker en online-auktion, og har ligeledes mere om det først i næste uge.

Følg med på hjemmesiden og facebook.

Forza White Hawks.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder