Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Sidste træningskamp inden start på Metalligaen

Sidste træningskamp inden start på Metalligaen

06.09.18

Af Jesper Larsen

Bokseren Muhammed Ali var kendt for sin ret selvovervurderende og humoristiske måde at kommunikere på. En gang fik han fortalt om sig selv, at han var så hurtig, at når han slukkede lyset i sit soveværelse, kunne han nå at ligge under dynen, inden mørket havde sænket sig. Så er man kvik.

Ingen White Hawks-fans kan måle sig med Alis speed, men det var alligevel bemærkelsesværdigt, at høgefans i en vis fart gik fra total bekymring over White Hawks-præstationerne til lovprisning af måden, hvorpå 7-4-sejren over Herning Blue Fox i forrige uge kom i hus. Og det kan man egentlig godt forstå. For det har ikke været godt det hele, men pludselig kom der for alvor gang i skøjterne. Og endelig fik hjemmepublikummet det, det har ventet så længe på: en sejr.

Lad det så være, at Herning spillede sin første kamp, og at der manglede nogle spillere hos Blue Fox. Alt det der. Fakta er, at høgene vandt en fortjent tre-målssejr, og man gjorde det på et tidspunkt, hvor man havde behov for det. Metal Ligaen åbner om en uge, og frederikshavnerne har en selvtillid at få opbygget.

Fredag aften er der så returmøde. Denne gang i Silkeborg, da Hernings normale hjemmebane Kvik Hockey Arena er under renovering. Det skal naturligvis blive spændende at se, om høgene igen har taget nye skridt i den rigtige retning. Interessant var det i hvert fald, at de spillere, man har indkøbt til angiveligt at skulle score målene, endelig alle leverede. Målscorere lever af at sende pucken i kassen. Cam Spiro, Evan Jasper, Ian Brady og Dale Mitchell må meget gerne leve godt.

Herning Blue Fox mod Frederikshavn White Hawks spilles fredag aften klokken 19.00 i Silkeborg.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder