Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Så skal grundspillet afgøres. Lokalopgør mod Pirates åbner ballet.

Så skal grundspillet afgøres. Lokalopgør mod Pirates åbner ballet.

27.02.20

Af Jesper Larsen

Der resterer fire kampe af årets Metal Liga. I hvert fald for Frederikshavn White Hawks, og de er heldigvis ret spændende alle sammen. Situationen er den, at White Hawks selv kan afgøre, om man skal blive nummer tre. Hvis man vinder de omtalte fire kampe, så har man nemlig sikret sig mindst tredjepladsen, og den kan endda blive vekslet til en andenplads. Det kommer i så fald an på, hvordan det går Herning Blue Fox i deres kampe.

Den første af de fire kampe spilles fredag aften i Gigantium, hvor Aalborg Pirates garanteret lurer på at få revanche for det forsmædelige straffeslagsnederlag til White Hawks i Final 4-semifinalen. Og med nogen ret kan man påstå, at netop opgøret mod Pirates bliver den sværeste nød at knække. Aalborgenserne har været ret stærke på det seneste, og det fik Rungsted Seier Capital eksempelvis at mærke, da de forleden gæstede Aalborg. De tabte med to, men forlydender fra kampen fortæller om et ensidigt kampbillede. Så Høgene skal nok få deres at se til.

Til gengæld kan man godt argumentere for, at mulighederne for sejr en noget større i de næste kampe. Søndag kommer Rungsted Seier Capital til Frederikshavn, og inden fredag aftens opgør er afgjort, ligner det en direkte kamp om at sikre sig mindst fjerdepladsen. Vinder White Hawks, når Rungsted ikke op. Tirsdag aften kommer så SønderjyskE på besøg, og det er nu, det bliver kringlet. Vigtigheden af den kamp er nemlig ret meget influeret af de to opgør mod Pirates og Seier Capital, jeg netop har nævnt. Hvis vi forudsætter, at Høgene har klaret sig fornuftigt i de kampe og fået – lad os sige mindst fire point – så er kampen mod SønderjyskE faktisk en direkte duel om tredjepladsen. Jo, jo, jeg ved godt, at det også spiller ind, hvordan SønderjyskE klarer sig i sine opgør, men White Hawks er bedst indbyrdes, så der er gode udsigter med en sejr.

Vi ved meget mere, når weekenden er ovre. Men først skal vi bide negle til endnu et udsolgt lokalopgør. Det spilles fredag aften klokken 19.30, og du får naturligvis et fyldigt referat her på sitet kort efter sidste fløjt.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder