Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

SÅ RULLER HOCKEYEN IGEN

19.02.18

Af Jesper Larsen

Et forholdsvist langt ophold i Metal Ligaen er heldigvis overstået. Tirsdag aften tager Frederikshavn White Hawks hul på den sidste og for grundspillet helt afgørende del af turneringen. Høgene skal et smut til Rungsted.

Og der er jo sådan set sket ting og sager i landsholdspausen. For det første kan man som frederikshavner jo glædeligt konstatere, at Nick Olesen fik lov til at lege med de store. Han fik plads i henholdsvis tredje- og fjerdekæden hos det landshold, der havde Peter Regin som den helt store stjerne. Og landsholdet vandt træningsturneringen. Og mens Nick var med landsholdet, fik han en ny holdkammerat i White Hawks. Høgene satte nemlig det lange ben forrest og signede den finske center Henri Heino. Heino har en lang karriere i den bedste finske række bag sig, og det tegner på forhånd ret spændende. Han betegnes for på forhånd som en spiller, der ikke er eb typisk målscorer, men som lever på at have andre dyder. God til faceoff og backchecking, for eksempel. Det skal blive spændende at se, hvordan han falder ind på holdet.

Og så forstiller man sig i øvrigt, at pausen også er blevet brugt til for alvor at få Ales Sova ordentligt spillet ind. Sova kom jo til Frederikshavn inden pausen og fik et par kampe. Det virkede imidlertid som om, han savnede kamprutine, og det var lidt småt med spilletiden. Han er uden tvivl kommet i omdrejninger.

Af disse årsager – og en hel masse andre – ses der frem til kampen i Rungsted. Det er nu the going gets tough – og der skal strammes baller, hvis frederikshavnernes skal holde fast i den tredjeplads, som man heldigvis fik konsolideret med den solide 5-2 sejr i Rødovre lige inden opholdet.

Kampen i Rungsted spilles klokken 19.00.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder