Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

PRESSEMEDDELELSE: Ung finsk back til White Hawks

PRESSEMEDDELELSE: Ung finsk back til White Hawks

05.10.18

Santeri Suistio er navnet på en ung finsk back på 20 år som lander i Frederikshavn her i weekenden. Han er hentet ind på en låneaftale som er indgået med hans finske klub Lukko.

Da vi desværre mistede Kasper Kristensen for resten af sæson og vi stadig har en Mads Larsen skadet ønsker vi at styrke bredden på backsiden. Vi har en god mulighed for at tilspille os Final4 som afgøres efter de første 18 runder af turneringen og da kampprogrammet er meget tæt og yderligere skader/sygdom kan forekomme kan bredden på holdet få stor betydning.

Låneaftalen er lavet på ubestemt tid og kan ophæves når en af parterne ønsker det. Det var en betingelse fra begge parter og vi er yderst tilfredse med denne aftale og vi takker Lukko for deres gode og hurtige samarbejdsvilje.

Santeri er et stort talent som bl.a. har spillet på det finske U20 landshold, men da klubben råder over en stærk backside uden skader ønsker klubben at han kan få en masser spilletid i den danske liga. Santeri er en defensiv back med god spilforståelse og et godt skøjteløb, og skal ses som en direkte erstatning for Kasper Kristensen.

Santeri vil ankomme til Frederikshavn i løbet af weekenden og er allerede spilleberettiget til kampen i Hvidovre på tirsdag.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.