Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

PRESSEMEDDELELSE: RADIM PIROUTEK TRÆKKER I WHITE HAWKS TRØJEN

PRESSEMEDDELELSE: RADIM PIROUTEK TRÆKKER I WHITE HAWKS TRØJEN

07.05.18

Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi har skrevet en to-årig kontrakt med den 18-årige Radim Piroutek Jr.

Navnet Radim Piroutek er stort i dansk ishockey, og ikke mindst i Frederikshavn. Vi har nydt glæde af Radim Piroutek´s bedrifter i den hvide White Hawks trøje, og også en enkelt periode som assistenttræner. Nu er det sønnike vi kan glæde os til at se i hvidt, og det er altid spændende med de unge spillere der går i fædrenes fodspor.

Radim Piroutek Jr har fået hele sin ishockeyopvækst i Frederikshavn. Derfor betragter vi ham også som frederikshavner, og er stolte af at kunne præsentere ham i elitetruppen fra sæsonstart. Han har de seneste to sæsoner optrådt i den bedste tjekkiske U 18 og U 20 række.

Vi får en spiller hjem til klubben der er rigtig teknisk dygtig, og har et godt skøjteløb. En spiller der kender klubben, og derfor ikke skal vænne sig til nye omgivelser, men vil fra start af føle sig til rette i klubben og byen. Det er en spiller der med sit store talent kan udfolde sig kraftigt om nogle år, så han skal suge til sig af erfaringer, og lære en masse de kommende år.

Vi er utrolig stolte over igen at have navnet Piroutek i White Hawks truppen, og han kommer til at bære trøje nummer 90.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder