Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

PRESSEMEDDELELSE: MARKUS KARLSSON DRAGER HJEM TIL SVERIGE

PRESSEMEDDELELSE: MARKUS KARLSSON DRAGER HJEM TIL SVERIGE

29.03.18

Efter tre års virke i White Hawks og Frederikshavn Ishockey Klub, drager Markus Karlsson hjem til Sverige. Markus er blevet tilbudt et fantastisk cheftrænerjob i hans moderklub Färjestad, hvor han skal have ansvaret for Färjestads U20 elite hold gennem de næste tre år.

Det er en af Sveriges mest anerkendte klubber, med et stort ungdomsarbejde og en flot årrække i SHL. Det er et stort step op i Markus trænerkarriere som vil gavne ham på længere sigt, og i en alder af kun 29 år, er det samtidig en stor anerkendelse af hans virke hos os.

Markus har gennem de tre år i White Hawks og FIK ydet et fantastisk stykke arbejde. Han har altid været arbejdsom, dygtig, loyal og særdeles vellidt blandt alle i og omkring klubben.

Trods tilbuddet fra Sverige, har det været en svær beslutning for Markus at sige farvel til vores klub som han vil savne rigtig meget. Vi har aftalt at vi holde kontakten ved lige i fremtiden. Måske havner han igen i White Hawks ……

Vi vil både fra White Hawks og FIK give ham de bedste ønsker for fremtiden,https://www.whitehawks.dk/ og ønske ham held og lykke i Färjestad.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S og Frederikshavn Ishockey Klub

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder