Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

PRESSEMEDDELELSE: Kristian Jensen forlænger med White Hawks

PRESSEMEDDELELSE: Kristian Jensen forlænger med White Hawks

25.04.19

Elite Nord Frederikshavn A/S kan hermed offentliggøre, at vi har forlænget kontrakten med Kristian Jensen for den kommende sæson.

Det er med meget stor glæde, at vi har lavet denne forlængelse med Kristian. Han har taget meget store skridt i de to sæsoner, han hidtil har spillet for os, og vi er overbeviste om han kan bygge endnu mere på i sit spil de kommende år.

Kristian fik desværre store dele af slutspillet i år ødelagt grundet en skade, men han er 100% fit for fight når den nye sæson indledes. Han er en spiller med fart, fysik, og næse for mål, hvilket vi har set med et halvt point i snit, i godt 100 kampe i den hvide trøje.

Vi har at gøre med en spiller, der hver eneste dag kommer til træning for at ville blive bedre, og vi har allerede set Kristian på det danske ishockeylandshold. Han er vellidt i truppen og blandt trænerne, og vi er sikre på at denne forlængelse også falder i god jord hos vores fantastiske fans.

Selv siger Kristian Jensen om forlængelsen.

-Jeg trives godt i Frederikshavn, så da muligheden kom var det ikke et specielt svært valg for mig. Jeg ser frem imod at udvikle mig yderligere, og tror på at vi kan spille med i toppen igen i næste sæson.

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S

 

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo