Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

PRESSEMEDDELELSE: Jens Henrik Tönjum stopper i White Hawks og ind kommer ny canadier

PRESSEMEDDELELSE: Jens Henrik Tönjum stopper i White Hawks og ind kommer ny canadier

12.12.18

Vi må desværre meddele at Jens Henrik Tönjum stopper i White Hawks og hans sidste kamp var tirsdag aften mod Herlev Eagles, hvor Jens Henrik sluttede fint af med bl.a. en målscoring.

Begge parter er blevet enige om at stoppe samarbejdet grundet Jens Henriks studie i Gøteborg som desværre kommer til at tage mere tid fremover. Jens Henrik har valgt at opprioritere sit jurastudie endnu højere hvorfor det ikke kan forenes med ishockeyen fremover.

Vi takker Jens Henriks for hans store indsats i de forgangne sæsoner og ønsker ham naturligvis held og lykke i fremtiden. Vi skilles i god forståelse for hinanden.

 

25 årige canadiske David Friedmann er ny spiller i White Hawks

Grundet afskeden med Jens Henrik har klubben valgt at handle hurtig og har sikret sig en kontrakt med David Friedmann for resten af sæsonen. David startede sæsonen i Aalborg Pirates men måtte allerede efter 8 kampe sige farvel til klubben, hvorefter han har spillet i ECHL hos Florida Everblades.

David er en hårdtarbejdende center som vi i længere tid har været på udkig efter og vi er derfor meget tilfredse med at få ham signet. Vi tror at han har potentiale til at forstærke White Hawks og være en vigtig brik for holdet i den resterende del af sæsonen.

David lander allerede i dag i Frederikshavn og klubben arbejder på højtryk på at få ham gjort spilleklar til fredagens kamp i Herning.

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S

 Foto: 83LLC.com

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder