Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

PRESSEMEDDELELSE: FREDERIK ÅKESSON NY ASSISTENTTÆNER I WHITE HAWKS

PRESSEMEDDELELSE: FREDERIK ÅKESSON NY ASSISTENTTÆNER I WHITE HAWKS

25.05.18

Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi har fundet cheftræner Jari Pasanens højre hånd til den kommende sæson.

Det bliver 51-årige Frederik Åkesson, der i den kommende sæson bliver assistenttræner i Frederikshavn White Hawks, og nærmere præsentation er vel i bund og grund overflødigt.

Åkesson har store meritter i dansk ishockey, og er en af de mest succesfulde danske backs nogensinde. Han havde over 640 kampe i den danske liga og havde afstikkere til Østrig og Tyskland. Desuden optrådte han omkring 235 kampe i landsholdstrøjen.

I hans trænerkarriere har han været assistenttræner i AaB Ishockey, og en enkelt sæson som assistent på det danske U 18 landshold. Derudover en kort periode som cheftræner i Aalborg Pirates sammen med Ronny Larsen. Sideløbende med dette, har Frederik taget den certificerede 3 årige elitetræneruddannelse i Sverige, som er på det højeste niveau i Sveriges Ishockeyforbund.

Jari Pasanen har været med til ansættelsessamtalen med Frederik, og begge fik straks en god kemi med hinanden. Det bliver således et meget stærk trænerteam som i står i spidsen for White Hawks til den kommende sæson.

Frederik Åkesson udtaler følgende.

- Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, og få lov at være med på den rejse som White Hawks skal på. Jeg ser frem til at få integreret de nye unge spillere, og komme til at coache igen. Det med at have fingeren ned i dejen, og have med hockeyen at gøre på isen igen.

- Frederikshavn er en klub hvor der er styr på organisationen, og det er en god og sund klub som man gerne vil være i. Passionen for ishockey er der stadigvæk, selvom det er tre år siden jeg senest har været i gang. Men jeg har fulgt dansk ishockey tæt i de tre år, og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang igen.

Vi er rigtig glade for at Åkesson har taget imod udfordringen som assistenttræner heroppe, og vi får en mand med stor kendskab til dansk ishockey, hvilket vi tror er et godt mix sammen med vores nye cheftræner.

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder