Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Pressemeddelelse: Christopher Frederiksen vender hjem

Pressemeddelelse: Christopher Frederiksen vender hjem

18.06.18

Det er med stolthed vi kan præsentere endnu en spiller til den kommende sæson. Efter fire sæsoner i Aalborg Pirates, vender Christopher Frederiksen tilbage i den hvide trøje på en et-årig kontrakt.

Det er altid glædeligt når vores egne drenge vender hjem efter ophold i andre klubber, og vi får en Christopher Frederiksen hjem, der har modnet sit spil kolossalt.

Han har haft nogle rigtig gode sæsoner i Aalborg Pirates, hvor han har lavet små 100 point. Vi håber han kan fortsætte den gode produktion fremadrettet i Frederikshavn.

Vi ser derfor frem til at få Christopher tilbage i White Hawks truppen, hvor han, trods sine kun 23 år, kan bidrage med en enorm rutine i Metal Ligaen. Samtidig er det en spiller der kender klubben særdeles godt, så der skal ikke bruges meget tid på at falde til i truppen.

Selv siger Christopher Frederiksen.

-Jeg fik et godt tilbud om at komme tilbage til Frederikshavn, på et hold der skal til og bygge noget nyt op. Jeg føler jeg var kørt fast i det hele, så jeg glæder mig til at få en ny start, og få spilleglæden tilbage.

-Samtidig ser jeg frem til at få mere ansvar, da jeg har fået mere rutine end da jeg spillede i Frederikshavn sidst. Jeg har nærmest prøvet det hele. Det med at ligge i bunden og kæmpe for et slutspil. Det at vinde grundspillet og ryge ud i første runde, og som sidste år, at vinde både pokaltitlen og mesterskabet. Så jeg har lært hvordan man tackler de forskellige situationer, og det har givet mig en hel del selvtillid.

Det bliver med trøje nummer 49 vi får Christopher Frederiksen at se næste sæson.

Foto: iShoot.dk

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder