Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

PRESSEMEDDELELSE: Jari Pasanen fortsætter i White Hawks

PRESSEMEDDELELSE: Jari Pasanen fortsætter i White Hawks

15.11.18

Ledelsen i White Hawks kan med stor glæde oplyse at Jari Pasanen fortsætter i White Hawks. Klubben og Jari havde indgået en 1 + 1 kontrakt, hvor klubben alene havde en klausul om at annullere samarbejde for sæsonen 2019/20.

Denne klausul ønsker klubben ikke at udnytte og ledelsen har som følge af den beslutning valgt, at offentliggøre det nu på grundlag af en uheldige pressemeddelelse fra den finske klub Ässät i fredags.

Grundet særlige omstændigheder og specielle hensyntagen har det ikke være muligt for klubben at annoncere denne glædelige nyhed for alle White Hawks fans, sponsorer m.fl. før i dag.

. Jari har løbende fået en del tilbud fra andre klubber i Europa og senest et tilbud fra Ässät i Finland. Han fik tilladelse til at rejse til Finland for at forhandle lidt mere konkret om tilbuddet og øvrige forhold i klubben. Af forskellige årsager og misforståelser, har klubben åbenbart troet at de havde lavet en aftale med JariDette har ikke været tilfældet, ligesom han aldrig har modtaget en kontrakt og derfor ikke sat sin underskrift nogen steder i forhold til den Finske klub.

Vi har skulle bruge nogle dage på at få klarlagt denne misforståelse, men vi kan med glæde og stolthed fortælle at Jari også er i White Hawks lejeren kommende sæson.

 

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.