Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Nyhedsbrev fra ledelsen – juli 2018

Nyhedsbrev fra ledelsen – juli 2018

03.07.18

Sommeren er startet tidligt i år og desværre også for White Hawks som jo som bekendt måtte forlade slutspillet usædvanligt tidligt i den forgangne sæson, da man tabte til Aalborg Pirates i kvartfinaleserien. Det var første gang i mange år at White Hawks ikke var finde blandt top 4 i holdene i en semifinale, og det er naturligvis en skuffelse for os alle sammen.

Vi har valgt at bygge et nyt hold op som gerne over en 3 årig periode skal blive stærkere og stærkere. Vi har hentet ”frederikshavnerne” hjem i form af Thomas Søndergaard, Christopher Frederiksen, Radim Piroutek Jr. og fået Mikkel Bertelsen hjem igen fra Leksand. Spillere som gerne skulle være en del af grundstammen i White Hawks i mange år.

Vi starter også med et helt nyt frisk trænerteam med finske Jari Pasanen og Frederik Åkesson. Måske det stærkeste trænerteam White Hawks nogensinde har haft og vi forventer således meget af begge trænere. De ved at de skal være med til at opbygge et nyt hold bestående af unge spillere krydret med energiske importspillere som vil komme til Frederikshavn og arbejde hårdt for tingene ligesom de skal have ambitioner om at udvikle sig yderligere og bidrage til at de øvrige unge spillere også får den rette udvikling.

Udover de nævnte ”frederikshavner-drenge” som igen er i White Hawks trøjen har vi lavet kontrakt med talentfulde William Boysen fra Rungsted som producerede fine 25 point i grundspillet i den forgangne sæson. Derudover har vi lavet en 2 årig kontrakt med Mathias Mølgaard fra Herning som kommer med stor fysik og lederskab til holdet. En spiller som virkelig stepper op i kampe når det gælder og en rigtig vigtig spiller i et slutspil, hvor fysikken får endnu mere indflydelse.

Vi har hentet Tadeas Galansky som har gjort det fremragende i flere sæsoner for Odense Bulldogs og senest i Aalborg Pirates. En målmand som kan vinde kampe på ”næsten” egen hånd for holdet og som vi har sikret os i 2 år. Som backup satser vi på vores egen Aphiwat Sengthaison, som får chancen for at vise sit værd.

Fra sidste sæsons importspillere valgte vi at ”beholde” Cam Spiro og Jens Henrik Tönjum. Begge spillere som til tider gjorde en forskel i den forgangne sæson ligesom vi ser yderlige udviklingsmuligheder i dem under den nye cheftræner som bl.a. ønsker stærke skøjteløbere med god fart og aggressivitet.

Endelig ser vi frem til byde Dale Mitchell velkommen Frederikshavn på en 2 årig kontrakt og nærmere præsentation er vist overflødig. Vi får en ”vinder-type” og en forward med garant for mange point. Derudover har Jari fundet frem til Evan Jasper og Ian Brady som begge er ærgerrige unge spillere som er gode på skøjterne og som har ambitioner på egne og holdets vegne.

Vi tror på at alle de nye spillere sammen med den tilbageblevne stamme fra sidste sæson vil bringe White Hawks tilbage på ”vinder-sporet” og vise noget mere angrebshockey under det nye trænerteam end set i de forgangne år.

Desværre har Mads Larsen gennemgået en skulderoperation her i feriepausen og forventes først tilbage i 100% kampform d. 1 december 2018. En skulder som har døjet med i flere år, hvorfor vi i fællesskab besluttede at denne operation ville være gavnlig for Mads på sigt. Han vil således komme stærkere tilbage og vil uden problemer være i 100% kampform fra januar – hvis al genoptræning går som forventet. Da der er rigtig mange kampe inden hans tilbagekomst kan dette give os lidt bekymring på backsiden hvorfor der kan blive tale om at leje en spiller for en periode men herom er der ikke taget nogen endelig beslutning endnu. Som udgangspunkt er White Hawks holdet derfor intakt og vil være holdet som starter op den 1. august under den kyndige ledelse af Jari Pasanen og Frederik Åkesson.

Frivillige:

Vi har rigtig mange frivillige som gør en kæmpe indsats i løbet af en ishockeysæson på mange forskellige områder, og vi håber at i alle vender stærkt tilbage til den kommende sæson. Uden jeres indsats vil vi ikke kunne stille med et stærkt White Hawks og det er i absolut medvirkende til.

Vi kan altid bruge flere frivillige hænder på flere fronter og hvis du synes at det kunne være sjovt at være en del af White Hawks, så ring eller skriv endelig til klubben. Har du gode idéer eller kan bidrage med andet er du naturligvis også velkommen. Vi vil alle sammen gerne videreudvikle vores klub og til dette kan vi godt bruge flere ”hænder” og input fra jer.

Til sidst vil jeg ønsker jer alle en rigtig god sommer og håber at rigtig mange vil bakke klubben og det ”nye” White Hawks Team op til den kommende sæson. Vi glæder os i hvert fald.

Hilsen
Henrik Andersen
Direktør Elite Nord Frederikshavn A/S

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder