Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

NY NORSK MODSTANDER TIL WHITE HAWKS

NY NORSK MODSTANDER TIL WHITE HAWKS

17.08.18

Af Jesper Larsen

Denne uges to nederlag til Aalborg Pirates pynter ikke. White Hawks har har i øjeblikket sit hyr med sine nærmeste naboer. 5-4 beten i Aalborg torsdag aften var således det syvende nederlag i træk til Pirates, og det kom endda selv om de danske mestre sparede en del rutinerede kræfter.

Men der er selvfølgelig lys i mørket. Aalborgenserne er i øjeblikket ved at forberede sig til Champions Hockey League, og deres træning har i løbet af sommeren været lagt an på, at formen skulle være til, at man klarede sig godt tidligt, fordi modstanden i den kommende tid er af høj kaliber. White Hawks derimod har kun været på is i knap 14 dage, og der er masser af nye folk på holdet, der helt naturligt skal spilles ind og finde sin plads. Det tager tid, og selvfølgelig bliver det bedre. Og så er der den væsentlighed at notere, at Tadeas Galansky - keeperen, som alle venter på bliver klar – ikke har været med endnu. Bulletinerne fortæller, at han er klar til sæsonstarten, og forhåbentlig vil hans tilstedeværelse give et boost til hele holdet.

På det lidt utraditionelle tidspunkt – lørdag klokken 15.00 – bliver der mulighed for med selvsyn at følge udviklingen, idet endnu en træningskamp afvikles i Nordjyske Bank Arena. Norske Manglerud kommer på besøg. Der er igen gratis adgang.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder