Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Nummer et og to mødes i Rungsted

Nummer et og to mødes i Rungsted

03.11.18

Af Jesper Larsen

Snor i førstepladsen eller sat af for en periode. Det er konditionerne for Frederikshavn White Hawks, når man søndag eftermiddag drager til Nordsjælland for at møde Rungsted Seier Capital. Det Lars Seier-sponsorerede Rungsted-hold har lidt overraskende sat sig på Metal Ligaens førsteplads, og ligesom White Hawks har man vist en flot evne til at komme igen, når spillet ikke rigtigt har siddet i skabet. Det er den slags mesterskaber er lavet af, og Rungsted viste det så sent som i fredagens kamp mod Esbjerg Energy, hvor man var nede 0-2, men endte med at vinde 5-2.

For White Hawks var fredagen ikke en himmelmundfuld. Høgene spillede uinspireret og sløvt, og derfor kunne SønderjyskE rejse hjem med en 4-1 sejr. Træerne vokser trods alt ikke ind i himlen, og for høgene gælder det bare om at komme op på hesten igen.

Rungsted er traditionelt et bøvlet sted at spille, hvis man er frederikshavner. Nogle husker måske, at White Hawks i sidste sæson led et træls 0-6 nederlag i den gamle hal i Hørsholm. Sådan skulle det helst ikke gå søndag, hvor frederikshavnertilhængere naturligvis håber på, at høgene kan minimere Seier Capital-forspringet til blot et enkelt point.

Kampen spilles klokken 15.00

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.