Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Nederlag i første semifinale

Nederlag i første semifinale

26.03.19

Frederikshavn White Hawks tabte første slag i semifinalen på udebane mod Rungsted Seier Capital. Værterne vandt 3-0. 

Et White Hawks mandskab uden Kristian Jensen i startopstillingen fik kampens første overtalssituation efter blot 35 sekunder, da hjemmeholdets Tyler Fiddler lavede en high sticking. Om det var for tidligt i kampen skal være usagt, men White Hawks formåede aldrig at komme ordentlig i gang med en ekstra mand på isen. Den farligste situation opstod da Fiddler kom tilbage på isen. Han kom direkte fra udvisningsboksen og fik en breakaway, men Tadeas Galasnky stod i vejen for en føring til hjemmeholdet. 

White Hawks ville mest i kampens indledning, måske i håb om at en hurtig scoring ville kunne ryste hjemmeholdet. Men Rungsted Seier Capital fik efterhånden kæmpet sig til et lille overtag og fik sat et par store chancer op, men Galansky var på plads. Trods hele 3 udvisninger til White Hawks og 2 til hjemmeholdet i første periode, forblev stillingen 0-0 perioden ud. Hvilket i høj grad kunne tilskrives de 2 målmænd Thomas Lillie og Tadeas Galansky. 

Desværre for White Hawks kom hjemmeholdet rigtig godt fra start i anden periode. Haluret havde lige rundet det første minut, da Marcus Olsson ved bagerste stolpe opfangede en returpuck og uden problemer kunne score til 1-0. 

Målet gav et boost til hjemmeholdet, som nu sad på størstedelen af spillet, mens White Hawks spillerne havde rigeligt at se til i defensiven. Men efterhånden som perioden skred frem, lykkedes det White Hawks at vende spillet. Man fik også spillet sig frem til flere store chancer og man havde fortjent et udligning. Desværre var det så hjemmeholdet der i periodens sidste minut slog til med en scoring til 2-0 af Nikolaj Rosenthal. 

I tredje periode skulle White Hawks frem på banen i forsøget på at fremtvinge en reducering. Trods et par muligheder i overtal, blev det dog kun til lige ved og næsten for White Hawks. Da der resterede lidt over 2 minutter af perioden blev Tadeas Galansky skiftet ud til fordel for en ekstra markspiller. Satsningen fra Jari Pasanen gav dog ikke den ønskede effekt. I stedet kunne Robin Bergman score i det tomme White Hawks mål til slutresultatet 3-0. 

Havde White Hawks spillerne dog bare udnyttet det momentum de havde i anden periode til en udligning, kunne kampens sagtens have fået et andet udfald. Holdet fik spillet sig frem til en hel del chancer, men skarpheden manglede til sidst. Men første slag er tabt, men White Hawks er langt fra færdige i denne serie, Man har altid vidst at dr skulle hentes minimum en udebanesejr for at vinde serien. Det glippede i kamp 1, men der er 3 muligheder endnu.Næste kamp i serien er på fredag, hvor der er kampstart klokken 19.30 i Nordjyske Bank Anrena. 

Kampen i tal:
Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks 3-0
(0-0)(2-0)(1-0) 

21:15 1-0 Marcus Olsson (Bergman & Røndbjerg)
39:08 2-0 Nikolaj Rosenthal (Sarault)
57:54 3-0 Robin Bergman (Olsson & Daly)

Skudstatistik: 23-26 (11-9)(7-6)(5-11)

Udvisninger:
Seier Capital: 4x2 min.
White Hawks: 4x2 min.

Tilskuere: 2019

Hoveddommere: Jacob Grumsen & Niclas B. Lundsgaard
Liniedommere: Andy Dalton & Frederik Sønderberg

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.