Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Nederlag efter tæt kamp i Rødovre

Nederlag efter tæt kamp i Rødovre

16.12.18

Frederikshavn White Hawks havde i dag taget turen til Sjælland, hvor modstanderen var Rødovre Mighty Bulls. Hos White Hawks var Mikkel Bertelsen og Gorm Topholt tilbage, efter at have afsonet en spilledags karantæne, som de fik efter en matchstraf i hjemmekampen mod Herlev Eagles. 

En overtalssituation til hvert mandskab i kampens indledning satte ikke gang i måltavlen. Vi skulle helt hen til 4 minutter før afslutningen af første periode, før der kom gang i scoringerne. Det var hjemmeholdets Edgars Treijs, der gav Rødovre Mighty Bulls en føring. Efterfølgende var White Hawks dog ikke sen til en udligning, da Mathias Mølgaard scorede efter lidt klumpspil inde foran hjemmeholdet mål. William Boysen og Henri Auvinen blev hver noteret for en assist ved scoringen. 

White Hawks indledte anden periode bedst, men der skulle en udvisning til,før man atter kom på måltavlen. Mads Eller lavede en checking to the head på Christopher Frederiksen, hvilket blev takseret til en badebillet i form af en Game Misconcuct. Efterfølgende skulle White Hawks kun bruge 80 sekunder til en scoring. Det var Mads Larsen der hamrede pucken ind i nettet bag Stefan Ridderwall, efter assists fra Thomas Søndergaard og Kristian Jensen. White Hawks fortsatte i powerplay, men kunne ikke udbygge sin føring med en ekstra på isen. Trods chancer og powerplays til begge hold, blev der ikke scoret yderligere i perioden. Men hvis White Hawks spillerne havde scoret en enkelt gang mere eller to, havde det ikke været helt ufortjent. 

Tredje periode blev indledt uden de helt store scoringsmuligheder og det så længe ud til at White Hawks skulle køre sejren hjem. Men i kampens sidste minutter tog hjemmeholdet for alvor fat og slog til med 2 afgørende scoringer i kampens sidste minutter. Først var det Kim Johansson der fik udlignet med godt 6 minutter igen. Han blev fulgt op af Matthias Asperup i kampens næstsidste minut. 

En tæt kamp i Rødovre, hvor White Hawks burde have lukket kampen i løbet af anden periode.

Næste kamp for Frederikshavn White Hawks er fredag den 28. december, hvor man hjemme tager imod Aalborg Pirates. 

Kampen i tal:
Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn White Hawks 3-2
(1-1)(0-1)(2-0)

15:47 1-0 Edgars Treijs (Suvanto & Sass)
18:26 1-1 Mathias Mølgaard (Boysen & Auvinen)
26:20 1-2 Mads Larsen (T. Søndergaard & Jensen) PP
53:23 2-2 Kim Johansson (Suvanto & Asperup)
58:37 3-2 Matthias Asperup (Carlsen & Suvanto) 

Skudstatistik: 23-28 (8-9)(7-13)(8-6)

Udvisninger:
Mighty Bulls: 4x2 min, 1x5+20 min (Eller) Game miscunduct.
White Hawks: 2x2 min

Tilskuere: 780

Hoveddommere: Rasmus Toppel & Kenneth A. Larsen
Liniedommere: René Jensen & Frederik Sønderberg

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.