Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Nederlag efter forlænget spilletid i Silkeborg

Nederlag efter forlænget spilletid i Silkeborg

07.09.18

Frederikshavn White Hawks gæstede fredag aften Silkeborg. Ikke for at møde de lokale helte, men kollegaerne fra Herning Blue Fox. Hos White Hawks var det første første gang med Tadeas Galansky på mål. Til gengæld måtte man se bort fra den tidligere Herning spiller Mathias Mølgaard.

White Hawks spillerne tog en føring efter lidt mere end 6 minutters spil. Scoringen der blev lavet af Jens Henrik Tönjum, kom kort tid efter at White Hawks havde overlevet en undertalssituation, da Evan Jasper måtte afsone 2 minutter for en sen tackling.

Kort efter scoringen kom White Hawks igen i undertal, da Christian Mieritz lavede en tripping. Men værterne ødelagde selv deres muligheder i powerplay 25 sekunder senere, da Morten Poulsen modtog en udvisning for en hooking. Kort efter at begge hold var fuldtallige fik White Hawks et powerplay, da Daniel K. Nielsen begik en slashing. White Hawks spillerne formåede dog ikke at udbygge sin føring med en ekstra mand på isen.

Med 4 minutter igen af første periode, lykkedes det Herning Blue Fox at udligne. Det var Sebastian Ruders der stod for scoringen efter et kontraangreb. Stillingen varede perioden ud.

Anden periode bar præg af mange udvisningsminutter, hvor White Hawks spillerne tog pænt for sig. Det blev ikke til mange afslutninger fra White Hawks, hvor skudstatistikken i perioden endte 13-3 til værterne. Det lignede dog længe en målløs periode, men i periodens næstsidste minut lykkedes det for Daniel K. Nielsen at give Herning Blue Fox en føring, efter en scoring i overtal.

Modsat anden periode, fik Frederikshavn White Hawks gang i afslutningerne i starten af tredje periode. Godt hjulpet af et powerplay uden scoring, var skudstatistikken efter de første 8 minutter hele 9-2 til White Hawks. Herefter kom White Hawks i undertal og Herning fik mulighed for at få pyntet på skudstatistikken. Det blev dog kun til et enkelt forsøg til Blue Fox inden for målrammen og 8 sekunder før William Boysen havde fået afsonet sin udvisning, lykkedes det for Cam Spiro at udligne til 2-2.

I den resterne del af kampen var det White Hawks der stod for langt de fleste afslutninger og målchancer og her kunne man godt have sikret sig en sejr efter ordinær spilletid. Sådan gik det dog ikke og i stedet måtte mandskaberne ud i forlænget spilletid, i 3 mod 3. Her trak Herning Blue Fox det længste strå, da det lykkedes for Jan Dalecky at score efter godt halvandet minuts spil.

Næste gang spillerne skal i kamp er næste fredag i sæsonpremieren på Metalligaen. Modstanderen er Herning Blue Fox og kampen spilles i Nordjyske Bank Arena.

Kampen i tal:
Herning Blue Fox – Frederikshavn White Hawks 3-2
(1-1)(1-0)(0-1)(1-0)

06:36 0-1 Jens Henrik Tönjum (Auvinen)
15:55 1-1 Sebastian Ruders (Nielsen)
38:42 2-1 Daniel K. Nielsen (Brace & A. Poulsen)
49:41 2-2 Cam Spiro (Frederiksen) SH
61:37 Jan Dalecky (A. Poulsen)

 

Skudstatistik: 31-33 (10-11)(13-3)(7-18)(1-1)

Udvisninger:
Blue Fox: 5x2 min
White Hawks: 6x2 min. 1x10 min (Jensen)

Tilskuere: 290

Hoveddommere: Michael Nielsen & Steven Sylvester
Liniedommere: Henrik Haurum & René Jensen

Af Claus Aagaard

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder