Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Mitchell er væk. Andre må træde til.

Mitchell er væk. Andre må træde til.

19.11.18

Af Jesper Larsen

De har længe trængt til en ny hal i Herning, og det har de fået. Nå ja, helt ny er den ikke, for man har lavet et stunt á la det, der skete i Frederikshavn for nogle år siden, hvor den gamle udtjente Frederikshavn Skøjtehal fik en tiltrængt makeover. Og tirsdag aften tager Frederikshavn White Hawks så de nye omgivelser i brug, når man stiller op til det første af denne uges to opgør mod Danmarks mest vindende klub.

Det er ikke gået herningenserne, som man på forhånd havde spået. Petri skriko har haft forbavsende svært ved at få skabt en slagkraftig enhed, og det er ikke fordi, han ikke har gode spillere at arbejde med, for det har han. Men Lasse Lassen, Kristoffer Lauridsen og de andre habile Blue Fox-spillere har ikke kunnet få tingene til at svinge, og derfor er man i skrivende stund placeret på en beskeden 6 plads uden chance for at blive deltager i januar måneds Final 4-arrangement. Og midtjydernes resultater har været overordentligt svingende. En 2-0 sejr i Aalborg over Pirates og en hjemmesejr på 3-2 over Rødovre tegnede et billede af et hold, der var begyndt at røre på sig. Men så fulgte et pinefuldt 2-5 hjemmenederlag til ærkerivalerne fra Esbjerg Energy – der heller ikke har været dette års åbenbaring – og Rungsted Seier Capital havde heller ikke de store problemer med at vinde 2-0. Så var herningenserne pludselig næstsidst i Metal Ligaen. Søndag eftermiddag fik man dog igen gang i målscoringen, og ligaens klart svageste hold – Odense Bulldogs – fik endnu en snitter. Det blev 6-1 til Blue Fox.

White Hawks vandt fredag aften en pligtsejr over Odense, men den var dyr. Topscorer Dale Mitchell åd endnu en gang al opmærksomheden, da han først lavede et vaskeægte hattrick, men siden røg skævt ind i en tackling ved banden og måtte forlade kampen i utide. Desværre er Mitchell ikke med i den kommende tid, og i White Hawks ses der nervøst frem til den dom, som lægerne giver Mitchell. Han bliver svær at undvære, især fordi Odense-kampen viste, at der på høgeholdet indimellem findes en del ineffektivitet. Store chancer var der i fredags, men kun Mitchell kunne altså score.

Blue Fox kører ikke optimalt, men et White Hawks uden sin topscorer kan nok løbe ind i noget bøvl i Kvik Hockey Arena. Det er blevet tid til at Cam Spiro, Kristian Jensen og Evan Jasper igen leverer nogle fine point. Tirsdag aften i Herning bliver der brug for dem.

Kampen spilles klokken 19.00

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.