Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Kom så med en sejr

Kom så med en sejr

17.01.20

Af Jesper Larsen

Frederikshavn White spiller i Odense i aften. Bulldog udgør modstanden i en kamp, som frederikshavnerne simpelthen bare skal vinde. White Hawks er ikke godt kørende i øjeblikket. Det taler tre friske nederlag et tydeligt sprog om. Helt modsat er det for Odense, som ikke har vundet noget i hele sæsonen, men nu pludselig har fået strikket en god form sammen og vundet de seneste tre kampe. Ret imponerende faktisk, at holdet kan holde engagementet og lysten, når der ikke er noget at spille for. Slutspillet er væk for Odense.

White Hawks indtager stadig Metal Ligaens andenplads, men det er med det yderste af neglene, og realistisk set er holdet også allerede smidt væk fra positionen. Der er hold under Høgene, som har spillet færre kampe, og det skulle være underligt, om der ikke lå point og ventede her. Så Odense Bulldogs skal besejres, og så er den ikke så meget længere. Forhåbentlig er Alexandr Bumagin med igen, men uanset hvad, så skal der point på kontoen.

Odense Bulldogs – Frederikshavn White Hawks spilles klokken 19.30, og du får et fyldigt referat her på sitet umiddelbart efter slutfløjtet.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder