Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Karantæne til Kristian Jensen.

Karantæne til Kristian Jensen.

22.09.19

Vi har i dag modtaget dommen over Kristian Jensens matchstraf i fredagens hjemmekamp mod Odense Bulldogs. Udvalget for Spillersikkerhed idømmer Kristian Jensen karantæne indtil 1. december 2019.

Kristian Jensen er meget berørt af episoden og beklager på dybeste vis at han agerede så voldsomt som han gjorde efter at han modtaget en cross-checking i ryggen fra Lucas Bjerre Rasmussen.

Denne cross-checking retfærdiggør dog ikke Kristians alt for voldsomme handling efterfølgende og klubben tager klart afstand fra sådanne handlinger på isen.

Både Kristian og klubben accepterer karantænens ordlyd og længde og vil derfor ikke anke den. Begge parter tager den til efterretning og klubbens håndtering overfor Kristian Jensen er en personalesag og forbliver et internt anliggende.

Både Kristian og klubben ønsker god bedring til Lucas Bjerre Rasmussen og vi håber at se ham på isen igen indenfor en overskuelig fremtid.

Kristian Jensen: Alle som kender mig, ved at jeg er en rar person som ikke vil nogen noget ondt. Hændelsen i fredags ved jeg udmærket godt er uacceptabel og ikke hører hjemme i ishockeysporten. Jeg var meget frustreret i situationen og alt skete så hurtigt. Jeg opdagede ikke at hjelmen var røget af Lucas da jeg gav ham et slag og jeg nåede ikke at tænke. Det er dog ingen undskyldning og jeg er meget ked af at Lucas kom til skade. Jeg ønsker ham kun det bedste og god bedring. 

Elite Nord Frederikshavn A/S

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder