Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Kan White Hawks holde fast i tredjepladsen?

Kan White Hawks holde fast i tredjepladsen?

15.02.19

Af Jesper Larsen

Det var en sejr af de rigtigt gode, White Hawks fik over Esbjerg Energy. De tre point betød nemlig, at høgene med største sandsynlighed bookede en hjemmekamp i den første kvartfinale, når den tid kommer. Esbjerg blev sat af og kan kun i teorien nå White Hawks. Nu må næste mål være at holde fast i den tredjeplads, man i øjeblikket besidder. Frederikshavnerne er tre point foran Aalborg Pirates, som dog har en kamp i hånden. Det kan blive meget tæt, og det kan blive afgjort i den sidste kamp, hvor de to nordjyske rivaler tørner sammen i Frederikshavn. Men det hører med, at Pirates har et svært program, hvor de møder Rungsted, Rødovre og White Hawks ude og Esbjerg hjemme.

White Hawks har dog behov for først og fremmest at holde fokus på egne resultater. Fredag aften drager holdet til Ørneborgen for at møde Herlev Eagles, og det er en af den slags kampe, man godt på forhånd kan være lidt bekymret for. Herlev kan ikke nå mere i denne grundspilsserie. Det er allerede afgjort, at holdet spiller Play In mod Odense, så for Eagles handler det om at få pudset formen af. Og det ved man, at holdet er gearet til. Forleden kunne SønderjyskE konstatere, at Herlev ikke var en walk over, og Jari Pasanen gør godt i at fortælle sine spillere, at koncentrationen skal være til stede fra start. I Jesper Thörnberg har Herlev eksempelvis én af Metal Ligaens farligste forwards, og han har det med at producere i stimer. Ham skal man passe på.

Og, kære hockeyelsker, så er det ellers bare om at læne sig tilbage og glæde sig over, at den kommende tid er den bedste. Allerede i tirsdagens kamp mod Esbjerg Energy kunne White Hawks-fans skrive under på, at slutspillet nærmer sig. Der blev gået til stålet, og det bliver kun mere og mere intenst i den nærmeste tid, når der for alvor står noget på spil. Det er helt enkelt sådan vi kan lide sporten.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.