Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Kan White Hawks gøre Simioni tavs?

Kan White Hawks gøre Simioni tavs?

30.11.18

Af Jesper Larsen

Tjah, Rungsted kan man ikke helt måle sig med i øjeblikket. Det var læringen, man kunne uddrage af tirsdagens kamp i Nordjyske Bank Arena. White Hawks gav det en chance, og man kæmpede indædt, men effektiviteten og det sidste held var ikke med holdet, og så er der altså bare ingen i Metal Ligaen i øjeblikket, der når Rungsted til sokkeholderne.

Men fredag aften får Jari Pasanens tropper endnu en mulighed for at slette et træls indtryk. Høgene tager til Vojens for at møde SønderjyskE, og her har man revanche til gode efter 1-4 nederlaget hjemme for et par uger siden. Mario Simioni-effekten har ramt Sydjylland, og den sovende kæmpe rører på sig igen. Dan Ceman kunne ikke få det til at fungere, men det ser ud til at Simionis eder og forbandelser og ”hard talk” passer fint til den gruppe af spillere, der findes på holdet i dag. SønderjyskE indtager ligaens andenplads.

Da White Hawks sidst var i Vojens blev det til en fin 3-1 sejr. Det må gerne blive noget lignende fredag aften, men på forhånd tegner det til at blive svært. Savnet af Dale Mitchell har været lige præcis så markant, som man kunne frygte, og målproduktionen lider naturligt under det. Rungsted Seier Capital havde 7 sejre i træk, inden de kom til Frederikshavn – de er for resten nu oppe på ni - men SønderjyskE er også ved at få banket en fornuftigt form sammen, og de har således vundet de seneste fire kampe i træk. Det er ikke umuligt at vinde i SE Arena, men mange ting skal gå høgenes vej. Kryds alle fingre.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.