Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Kan White Hawks få revanche?

Kan White Hawks få revanche?

26.11.18

Af Jesper Larsen

Irriterende. Træls. Unødvendigt. Frederikshavn White Hawks tabte søndag eftermiddag til bundholdet fra Odense Bulldogs, og man kan putte alle de ord på det nederlag, man vil. Det hjælper bare ikke noget, for det står ved magt, at høgene ikke kunne bygge videre på en ellers god statistik mod Bulldogs, som inden søndag ikke havde lavet et eneste mål mod White Hawks i sæsonens hidtidige indbyrdes opgør. Og så er det ellers bare om at komme videre.

Tirsdag aften lukker Nordjyske Bank Arena så dørene op til én af de kampe, som alle ishockeyelskere konsekvent går og glæder sig til. Det helt suveræne tophold, Rungsted Seier Capital, kommer til byen, og det bliver noget af en opgave, som det skadesplagede White Hawks-hold bliver stillet overfor. Seier Capital dukker op med en vild form. I årets Metal Liga har man vundet hele 17 af 20 spillede kampe, og man har vundet de seneste 7 kampe i træk. Senest blev det til en 5-4 gevinst ude over Herning Blue Fox. Hos nordsjællænderne er man især imponeret over offensiven, der øser kasser ind. Robin Bergman og Marcus Olsson – de to tidligere White Hawks-spillere – leverer eksempelvis solide præstationer på holdet. Morten Green, landsholdskoryfæet fra utallige slutrunder og tidligere Rungsted-spiller, nævner, at specielt Marcus Olsson er vigtig for holdet, idet han kæmper forbilledligt og desuden er en leder på og uden for isen. Det vidste man godt. Og så har holdet altså dygtige afsluttere i folk som Charlie Sarault, Mattias Persson, Tyler Fiddler og Tim Daly. Og de er alle at finde som henholdsvis nummer 3, 4, 5, og seks på ligaens topscorerliste. Til sammen har de lavet 104 point. Tadeas Galansky og høge-forsvaret kan se frem til hårdt arbejde.

For White Hawks gælder det om at komme tilbage til det koncept, der foreløbigt har været en succes i denne sæson: hårdt arbejde og spillere, der ofrer sig for holdet. Desværre må man med stor sandsynlighed igen undvære Dale Mitchell. Høgene mangler hans mål i øjeblikket, og det er ekstraordinært ærgerligt, at han ikke er med i en kamp, hvor det på forhånd ser svært ud. Men jeg har noteret det før: når Mitchell ikke er med, så må andre træde til.

White Hawks har tabt sæsonens to første kampe mod Rungsted Seier Capital. I Nordjyske Bank Arena blev det først til et 2-3 nederlag i en kamp, hvor man må indrømme, at høgene faktisk slap billigt. Nogle uger senere gik den ikke længere. I Rungsted pillede hjemmeholdet totalt pynten af White Hawks og vandt 8-2. Bulletinerne fra den kamp fortæller, at det nederlag sagtens kunne have været større. Heldigvis handler sport også om ære, og derfor kan optimistiske White Hawks-fans klamre sig til det håb, at hjemmeholdet i morgen kun har én dagsorden, og den handler om revanche.

Frederikshavn White Hawks mod Rungsted Seier Capital spilles tirsdag klokken 19.00. Dørene åbnes klokken 17.30, og hvis du er ægte hockeyfan, så er der ingen undskyldning for at foretrække sofaen.

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.