Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668

Kære hockey venner

Kære hockey venner

15.03.20

Ishockeysæsonen 2019/2020 er desværre slut, og den endte brat på grund af Corona virussen. Alle hold havde så småt klargjort sig til slutspillet, som betyder så meget for sporten og klubbernes økonomi. En meget alvorlig situation for mange klubber, inklusive Frederikshavn White Hawks. Vi vil hurtigst mulig danne os et overblik over situationen, og agere ud fra dette. Vi VIL spille ishockey i Metal-ligaen til næste sæson, og vi VIL være blandt de bedste igen i Danmark. Det kræver dog opbakning fra alle, herunder spillere, sponsorer, Erhvervsklub og alle frivillige, som vi igen håber, vil støtte os til den kommende sæson.

Sæsonen 2019/2020 er en sæson som vi nok aldrig vil glemme i Frederikshavn, da den har været ekstrem begivenhedsrig set med White Hawks øjne. Økonomien var sund, og vi startede sportsligt sæsonen rimelig godt. Men så kom ”Kristian Jensen sagen” som tog overskrifterne i de danske medier. Det var en meget hård sag både for Kristian og klubben, men både Kristian og klubben kom dog helskindet igennem den triste oplevelse.

En måneds tid senere kom der en optur, da vi i et nervepirrende opgør besejrede SønderjyskE på hjemmebane, og kvalificerede os til Final 4. En festlig fredag aften i Nordjyske Bank Arena, hvor vi var hele følelsesregistret igennem.

I slutningen af januar havde vi så den fantastiske weekend i Aalborg, hvor Rasmus Søndergaard kunne løfte Final 4 pokalen efter to utrolig spændende kampe. Semifinalen mod hjemmeholdet Aalborg Pirates er blevet kaldt den bedste kamp i sæsonen i dansk ishockey, og vi trak os sejrrigt ud efter straffeslag. Dagen efter i finalen mod Rungsted, hvor Kristian Jensen og Anders Eriksson blev målscorerne, og Tadeas Galansky fuldt fortjent blev kåret til årets pokalfighter kunne vi kalde os Metal Final 4 vindere. Det var en uforglemmelig weekend, hvor White Hawks endelig fik brudt pokaltørken på 18 år.

Nogle uger efter blev vi så også ”landskendt”, da Natholdet havde vores fantastiske guldfest med i TV 2 programmet. Et herligt gensyn med glade spillere og fans, som vores gode Web Team fik lavet.

Tak til alle

Der skal alligevel lyde en kæmpe stor tak til mange mennesker i og omkring White Hawks.

Først vil jeg gerne hylde vores fanklub, og vores fans generelt. White Hawks Hvide Hær har haft vokseværk, og det har været imponerende alt det arbejde I har lagt i sæsonen. Masser af imponerende tifoer. Masser af stemning, hvor Nordjyske Bank Arena flere gange har været et kæmpe lydinferno. Masser af fans til udekampene, hvor kampene på Sjælland bliver set af vores White Hawks Copenhagen fanklub. Derudover er spillertruppen og fansene kommet endnu tættere på hinanden, hvor der har været grillaften med fans og spillere. Der har været åben omklædningsrum med stor succes, og ikke mindst den fantastiske Final 4 fest, hvor spillere og fans festede til langt ud på natten. I har været outstanding hver og en, og Final 4 pokalen er også Jeres fortjeneste.

Der skal også lyde en kæmpe tak til vores mange frivillige i Frederikshavn White Hawks. Det er imponerende, at vi år efter år kan trække så mange frivillige til at hjælpe med afviklingen af kampene. Vi kunne ikke gøre det uden Jer, og I er med til at White Hawks år efter år er med i toppen af dansk ishockey. I har ligesom fansene en stor andel i Final 4 pokalen.

Sponsorerne har givet os en fantastisk opbakning i hele sæsonen, og selvom om det kan blive rigtig svære tider for mange erhvervsvirksomheder, håber vi stadig at I vil være med til bakke op omkring Frederikshavns stolthed – nemlig Frederikshavn White Hawks.

Vi er naturligvis allerede i gang med at forberede næste sæson. Dog gør situationen i verden lige nu, at der vil gå lidt tid inden der bliver offentliggjort kontrakter. Vi har mange ting der skal vendes og drejes, og lige nu er ishockey heller ikke vigtigt. Vi har en stor udfordring foran os i hele verden.

Pas på Jer selv og de nærmeste og tak for denne sæson.

Med venlig hilsen

Henrik Andersen

Guldsponsorer


Csm N.bank.logo B43db58462
Csm P.c.logo 3907d18f4a
Csm F.havn.logo 6c7496d668
UH Logo Bred Uskyg Cmyk Copy
Stena Line Logo
Frederikshavnkommune Logo
Scanel Logo Noborder